VALT JOBB

Arbetsledare Bana/Industri till Region Syd!


Ansök här

Arbetar du inom järnväg, som t.ex. tekniker, idag och redo för nya utmaningar som ledare? 
 
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS:  Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 
 
Arbetsbeskrivning 
Vi söker en arbetsledare Ban som i huvudsak jobbar med sidospår, dvs spår som ej tillhör Trafikverket. Det förekommer även arbete i Trafikverkets anläggning vid de tillfällen våra andra avdelningar är i behov av extra resurser, vi ställer upp för varandra. Som arbetsledare ansvarar du för att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet i samråd med platschefen. Materialinköp, tillsättning maskinresurser tillhör också det dagliga arbetet. Du har ett antal tekniker i din personalgrupp, där din roll innebär allt ifrån att motivera och utveckla dem till att ansvara för deras arbetsmiljö och säkerhet. Du leder genom att föregå med gott exempel, vara närvarande och är inte rädd för att ta i när det behövs. Arbete på nätter och helger samt beredskap i hemmet förekommer.   
 
Vem är du? 
  • Vi ser att du har gymnasieutbildning inom bygg, teknik, maskin eller el. 
  • Du har en bakgrund som tekniker, helst inom järnväg och Ban, med stort intresse för ledarskap. 
  • För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt, intresse av ledarskap och personal och en vilja att vidareutveckla dig inom området.   
  • I arbetsuppgifterna ingår en del administration, och du bör därför vara en van datoranvändare.   
  • Innehar B körkort. 
 
Meriterande: 
  • Erfarenhet från järnvägsbranschens underhållsprojekt är meriterande.  
  • Har du behörighetsbevis avseende säkerhetsbesiktning av trafikverkets fasta anläggningar enl. TDOK 2014:0240 är det ytterst meriterande. 

Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg. https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf  

Start: Enligt överenskommelse. 
Omfattning: Heltid. 
Plats: Region Syd, Malmö
 
Kontakt för frågor gällande tjänsten besvaras av Bo Bengtsson. bo.bengtsson@strukton.se 
 
Välkommen in med din ansökan!   
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack! 
content end

Malmö

Strukton

Ansök senast 2018-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp