VALT JOBB

Arbetsledare Bana till Svealandsbanan


Ansök här

Drift och underhåll av Svealandsbanan är en totalentreprenad och innehåller alltifrån drift, avhjälpande- och förebyggande underhåll av spåranläggningen.  
 
Arbetsbeskrivning   
Vi söker en arbetsledare med ett brinnande intresse för ledarskap. Du kommer att verka i Region Öst inom vårt kontrakt Drift och Underhåll Svealandsbanan, med placering i Eskilstuna. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde, med goda möjligheter till kompetensutveckling.   
 
Din uppgift är att arbetsleda en grupp tekniker på Trafikverkets anläggningar. Som arbetsledare har du personalansvar och ansvarar för att planera, organisera och leda det dagliga arbetet inom ditt team. Du ansvarar också för att följa upp kvalitet, resultat, arbetsmiljö och säkerhet. Rollen har många kontaktytor, och under en vanlig arbetsdag har du många och täta kontakter med övriga arbetsledare, din platschef, underentreprenörer, leverantörer och beställare. Du kommer att jobba tätt tillsammans med den övriga ledningen för kontraktet, där ni gemensamt omfördelar arbetsuppgifter inom gruppen. Förutom att planera och leda det dagliga arbetet är du ansvarig för att motivera och utveckla personalen på längre sikt. Arbete på helger och nätter samt beredskap kan förekomma.   
 
Vem är du?   
Vi ser helst att du har en yrkeserfarenhet av arbetsledning inom spår- eller anläggningsbranschen, och har gärna genomgått utbildning i formellt ledarskap. Har du arbetat inom järnvägsanläggningar sedan tidigare är det en stark merit.  
 
Som person är du pådrivande, ambitiös och resultatmedveten. Du har förmågan att planera och organisera arbetet för dig själv och dina medarbetare, och trivs i att arbeta med människor i en ledande position. I en snabbt föränderlig bransch krävs ett tydligt och rakt ledarskap, och därför behövs också en viss portion pondus och viljestyrka för att klara av denna roll.   
 
För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du även bli godkänd för de medicinska krav som ställs, se mer information på http://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/Lokforarkorkort/Trafikmedicin/Regelverk/.  
Flytande svenska i både tal och skrift är också en förutsättning för att lyckas i rollen och krävs av säkerhetsskäl på Strukton.   
 
I arbetsuppgifterna ingår en del administration och du bör därför vara en van datoranvändare.   
 
Start: Omgående eller enligt överenskommelse   
Omfattning: Heltid/Tillsvidare   
Kontakt för frågor gällande tjänsten: Fredrik Edhborg, Platschef Svealandsbanan 010-480 56 61 eller Joakim Ahlström, Arbetschef, 010-480 56 30   
Sista ansökningsdag: 2018-06-30 
 
Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.   
 
Välkommen med din ansökan!  
 

Eskilstuna

Strukton

Ansök senast 2018-06-30T21:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp