VALT JOBB

Arbetsledare Bana, Tunnelbanan


Ansök här

Tunnelbanans Banavdelning söker 2st arbetsledare! 
Arbetar du inom järnväg idag och redo för nya utmaningar som ledare?  
Eller är du ledare och intresserad av en ny, spännande och ständigt växande bransch? 
När en av våra kollegor nu går vidare till nya utmaningar inom företaget och vi samtidigt utökar vår organisation söker vi nu två arbetsledare till vår Banavdelning. Arbetet omfattar ansvar för delar av vårt drift- och underhållskontrakt på tunnelbanan, för att på sikt utvecklas mot ett mer specifikt tekniskt område. Arbete på nätter och helger samt beredskap ingår.
 
Hos Platschef Sebastian blir du delaktig i ett sammansvetsat gäng med en härlig blandning av rutinerade och nya ”järnvägare”. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 
 
Arbetsbeskrivning 
Som arbetsledare ansvarar du för att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet i samråd med platschefen. Du har ett antal bantekniker i din personalgrupp, där din roll innebär allt ifrån att motivera och utveckla dem till att ansvara för deras arbetsmiljö, säkerhet och följa upp banarbeten som utförs i tunnelbanan. Du leder genom att föregå med gott exempel, vara närvarande och är inte rädd för att ta i när det behövs. 
 
Vem är du? 
- Du har en bakgrund som tekniker inom järnvägen eller bygg & anläggning med stort intresse för ledarskap alt. erfarenhet av ledarskap och brinnande intresse för teknik. 
- För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt, intresse av ledarskap och personal och en vilja att vidareutveckla dig inom området.  
- I arbetsuppgifterna ingår en del administration, och du bör därför vara en van datoranvändare.  
- B körkort. 
 
Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från järnvägsbranschen och/eller underhållsprojekt samt om du tidigare arbetet med Trafikverkets datorprogram Ofelia, Bessy, Rufus och/eller BIS. 
 
Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokraven: https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf  
Start: Enligt överenskommelse. 
Omfattning: Heltid. 
Plats: Region Öst, Västberga.  
Kontakt för frågor gällande tjänsten besvaras av Platschef Sebastian Anderblad, sebastian.anderblad@strukton.se
 
Välkommen in med din ansökan!  
 
 
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack! 

Västberga

Strukton

Ansök senast 2018-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp