VALT JOBB

Arbetsledare till Hammarbydepån, Strukton Rail


Ansök här

Tydlig och närvarande ledare sökes till våra lok- och lotsförare!

Arbetar du inom järnväg idag och redo för nya utmaningar som ledare? 
Eller är du ledare och intresserad av en ny, spännande och ständigt växande bransch? 
 
När vår kollega nu går vidare mot nya utmaningar söker vi en Arbetsledare till vår depå i Hammarby, med fokus på resursplanering av personal, transporter och spårriktning. 
Arbetet innebär mycket administrativa uppgifter samt ansvar för ett flertal förare, i ett fritt och omväxlande arbete med mycket eget ansvar. Arbete på nätter och helger samt beredskap förekommer.  
 
Hos Platschef Jörgen blir du en del av ett rutinerat team, med många erfarna och kunniga förare i din grupp. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 
 
Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare ansvarar du för att planera, leda och följa upp uthyrning av personal, samt transport av material och leverans av arbetsmaskiner till både interna och externa kunder.  
I tjänsten ingår en stor del administration, som t.ex. personalplanering, planering av tider i spår, sammanställa fakturaunderlag samt faktureringsansvar. Du har ca 15st fordon- och maskinförare i din personalgrupp, där din roll innebär allt ifrån att leda och utveckla, ansvara för arbetsmiljön samt hantera personalärenden. Du håller i medarbetar- och lönesamtal samt leder APT och daglig styrning. Tjänsten kräver ett starkt och tydligt ledarskap genom att föregå med gott exempel, vara närvarande och tydlig samt inte vara rädd för att sätta tydliga ramar. Lösningsorientering samt god samarbetsförmåga med personal, våra kunder och övriga avdelningar inom Strukton krävs. 
 
Vem är du? 
- Vi ser att du har gymnasieutbildning och innehar B körkort. 
- Du har en bakgrund som tekniker med stort intresse för ledarskap alt. erfarenhet av ledarskap och brinnande intresse för teknik. 
- För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt, intresse av ledarskap och personal och en vilja att vidareutveckla dig inom området.  
- I arbetsuppgifterna ingår en del administration, och du bör därför vara en van datoranvändare.  
 
Meriterande: 
- Erfarenhet/kännedom om Sitrus, planeringsverktyg för transporter och tider i spår inom SL/TF. 
- Erfarenhet från järnväg och/eller tunnelbanan, som t.ex. förare, och/eller frå underhållsprojekt. 
- Tidigare arbete/kunskap inom transportplanering och logistik. 
 
Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg: https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf  
 
Start: Enligt överenskommelse. 
Omfattning: Heltid. 
Plats: Region Öst, Hammarbydepån.
 
Frågor gällande tjänsten besvaras av Platschef Jörgen Trygg, jorgen.trygg@strukton.se 
 
Välkommen in med din ansökan!  
 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Hammarby/Stockholm

Strukton

Ansök senast 2018-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp