VALT JOBB

Arbetsledare


Ansök här

Järnvägsbranschen är under stark tillväxt och likaså Rosenqvist Entreprenad AB. Vi behöver därmed förstärka vår organisation med en Platschef som vill vara med i vårt affärsmässiga och innovativa team.

Arbetsuppgifter

Du leder ditt arbetslag ute på arbetsplatsen i den dagliga verksamheten mot uppsatta mål.

Du har löpande dialog med såväl leverantörer som underentreprenörer men även ett stort ansvar gentemot beställaren.

Du ska känna till vad som ingår i projektet och vad som är tilläggsbeställning som skriftligen ska beställas/bekräftas av kunden.

Du ansvarar för att dagboksanteckningar förs/görs dagligen på projektet.

Du medverkar vid framtagandet av kalkyler inför offertgivning och/eller enklare tilläggsbeställningar i projektet.

Du medverkar vid inköp inom projektets ramar och fastställd attestförordning och påföljande leveranskontroller.

Du rapporterar till arbetschefen.

Kvalifikationer

Den Arbetsledare vi söker bör ha god praktisk erfarenhet från anläggningsbranschen. Du bör behärska Microsoft Office inkl. Project.

Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och affärsinriktad. Som ledare har du förmåga att skapa ett starkt team som levererar projekt i tid, med beaktande av kvalitet och arbetsmiljö. Du är tydlig, och kan delegera ansvar, men är samtidigt beredd att aktivt stötta dina medarbetare ute på arbetsplatsen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med klart definierat ansvar och befogenheter. Tydliga värderingar, kompetenta medarbetare och stor möjlighet att påverka och utveckla verksamheten.

Rosenqvist Entreprenad AB är ett entreprenadföretag som sedan starten 1985 utför kvalificerade entreprenader inom järnväg. Vårt arbete utgår från kund och kännetecknas av ett högt servicetänk. För närvarande är vi engagerade i flera intressanta projekt i Stockholm och Mälardalen. Företagets kontor ligger i Vallentuna. Vi är f n 50 anställda och omsätter drygt 180 Mkr.

Låter det intressant skickar du din ansökan till information@rosenqvistentreprenad.se eller ringer företagets arbetschef Morgan Öberg 070-385 97 50

För mer info se: www.rosenqvistentreprenad.se

Stockholm, Mälardalen

Rosenqvist Entreprenad AB

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp