VALT JOBB

Ban-/Anläggningsarbetare


Ansök här

Järnvägsbranschen är under stark tillväxt och likaså Rosenqvist Entreprenad AB. Vi behöver därmed förstärka vår organisation med en Ban-/Anläggningsarbetare som vill vara en del av vårt vinnande team och arbeta för ett hållbart samhälle.

Arbetsuppgifter

Anläggningsarbete inom mark, betong och va.

Som Ban-/Anläggningsarbetare kommer du arbeta i spårmiljö såsom järnväg, spårväg och tunnelbana, men även andra typer av arbeten förekommer.

Kvalifikationer

Några års erfarenhet av mark-, betong-, och va-arbeten.

B-körkort är ett krav och C- eller CE-körkort är meriterande.

Som person är du pålitlig, ansvarstagande och självgående.

Du har ett personligt driv och en önskan att göra ett effektivt och bra arbete.

Det är även viktigt att du fungerar bra ihop med dina kollegor samt har ett bra sätt gentemot våra beställare.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i varierande miljöer. Det huvudsakliga arbetsområdet är Stockholm och Mälardalen men även arbete på annan ort samt varierande arbetstider förekommer.

Rosenqvist Entreprenad AB är ett entreprenadföretag som sedan starten 1985 utför kvalificerade entreprenader inom järnväg. Vårt arbete utgår från kund och kännetecknas av ett högt servicetänk. För närvarande är vi engagerade i flera intressanta projekt i Stockholm och Mälardalen. Företagets kontor ligger i Vallentuna. Vi är f n 50 anställda och omsätter drygt 180 Mkr.

Låter det intressant skickar du din ansökan till information@rosenqvistentreprenad.se eller ringer företagets arbetschef Morgan Öberg 070-385 97 50

För mer info se: www.rosenqvistentreprenad.se

Stockholm, Mälardalen

Rosenqvist Entreprenad AB

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp