VALT JOBB

Bantekniker till Svealandsbanan!


Ansök här

Är du bantekniker inom järnvägen och på jakt efter nya utmaningar?  
Eller arbetar du inom bygg/anläggning och vill utvecklas i en växande bransch?  
Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Därför söker vi nu ansvarsfulla och självgående bantekniker till region Öst och vårt drift- och underhållskontrakt Svealandsbanan. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete på helger och nätter samt beredskap i hemmet förekommer.   
            
Vi erbjuder: 
Hos oss blir du delaktig i ett drivet och engagerat gäng, som arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål och gillar att arbeta med kroppen. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till samhällsnyttan och Sveriges infrastruktur samt en punktligare, säkrare och mer attraktiv järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 
 
Vi söker dig som:
Har grundläggande banteknisk utbildning alt. några års erfarenhet av bygg och anläggning. 
Gillar att arbeta med kroppen och motiveras av fysiskt arbete. 
Har goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen. 
Har körkort B. 
 
Det är meriterande om du har:
Påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet 
Giltig behörighet TSM eller SOS-ledare.  
Mycket starkt meriterande är om du har gått kurserna för växelbyggare. 
 
För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs: https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf 
 
Personliga egenskaper:
Vi ser att du har en problemlösande förmåga samt trivs med att arbeta tillsammans med andra. 
Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Du är lugn och stabil och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser. 
              
Start: Omgående eller enligt överenskommelse   
Omfattning: Heltid   
Plats: Region Öst, Eksilstuna eller Västerås    
Kontakt för frågor gällande tjänsten: Sören Jakobsson Arbetsledare 010-480 56 64 eller Fredrik Edhborg, Platschef Svealandsbanan 010-480 56 61  
Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.   
          
                    
Välkommen med din ansökan! 
 
                   

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Eskilstuna eller Västerås

Strukton

Ansök senast 2018-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp