VALT JOBB

Eltekniker till Mälarbanan (1)


Ansök här

Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Därför söker vi nu ansvarsfulla och självgående signaltekniker till region Öst och vårt drift- och underhållskontrakt på Mälarbanan. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete på helger och nätter samt beredskap i hemmet förekommer.    
 
Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade arbetena i sin helhet. Du är självgående, lugn och stabil och kan lätt anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du behöver ha förmåga att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.    
 
Vi söker dig som har:   
• Elteknisk utbildning motsvarande gymnasiekompetens   
• Minst två års yrkeserfarenhet som elektriker  
Erfarenhet från järnvägens högspänningsanläggningar är önskvärt 
• Utbildning och erfarenhet som kopplingsledare är meriterande  
B-körkort (C-kort är meriterande) 
Behörighet som förare av LRB är meriterande 
• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen   
 
För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs, se mer information på http://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/Lokforarkorkort/Trafikmedicin/Regelverk/.   
 
Personliga egenskaper   
Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Eftersom även andra uppgifter än renodlat eltekniskt arbete ibland förekommer är du inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade arbetena i sin helhet. Du är självgående, lugn och stabil och kan lätt anpassa dig efter förändrade omständigheter.   
 
Start: Omgående eller enligt överenskommelse  
Sista ansökningsdag: 2018-08-30 
Plats: Västerås  
Kontakt för frågor gällande tjänsten: Besvaras av Arbetsledare Lillemor Andersson 021-40 80 46 eller Platschef Jonas Thuresson, 010 – 480 55 95 
 
Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  
 
Välkommen med din ansökan!  
 

Västerås

Strukton

Ansök senast 2018-08-30T21:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsentreprenörerna. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp