VALT JOBB

Eltekniker till Region Syd


Ansök här

Eltekniker sökes till spännande bransch!  

Är du eltekniker, kopplingsledare eller kontaktledningstekniker inom järnväg och på jakt efter nya utmaningar? Eller arbetar du som elektriker inom larm, installation eller automation och vill ta steget och utvecklas i en växande bransch? 

Strukton Rail söker nu drivna eltekniker till vårt drift- och underhållskontrakt i Region Syd, med placering i Malmö. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är förlagt såväl dag- som nattetid, helgarbete samt jour förekommer. 
 
Vi erbjuder: 
Hos Platschef Elin och Arbetsledare Niklas blir du delaktig i ett nytt och drivet gäng, som arbetar självständigt mot uppsatta mål. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, jour etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 
 
Vi söker dig som har: 
• 3-årigt El-gymnasium eller motsvarande. 
• Arbetat som installations-, automations- eller industrielektriker med erfarenhet av t.ex. felsökning, larm, fiber eller tele. 
• B-körkort 
• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen. 
 
Det är meriterande om du har: 
• Erfarenhet från arbete med motormanöverdon, nätstationer, UPS, växelvärme, tåg- och lokvärmeposter. 
• Grundläggande utbildning i kontaktledningsteknik eller som kopplingsledare.  
• SoS-Ledare, TSM A, E, L, S – skydd. 
• C-körkort 
 
För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf 
 
Personliga egenskaper:
Vi ser att du har en problemlösande förmåga, trivs med att arbeta med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs tills projektet eller felavhjälpningen är avslutad.  
Du har förmågan att dokumentera egenkontroller och felrapporter efter dina insatser. 
 
Start: Omgående. 
Omfattning: Heltid.  
Plats: Region Syd, Malmö. 
 
För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Arbetsledare Niklas Plath, tel 0733-44 28 80. 
 
Välkommen med din ansökan!  
 
 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Malmö C

Strukton

Ansök senast 2018-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp