VALT JOBB

Enhetschef Kommunikation Väst


Ansök här

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. Det vi på Trafikverket gör har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en trovärdig, offensiv och banbrytande kommunikation. Hos oss på Kommunikation ställs du hela tiden inför nya utmaningar då vi har ett komplext uppdrag och att vi befinner oss i ett kommunikationslandskap som är under ständig utveckling.

 

Avdelningen Kommunikation Väst ansvarar för att hålla samman den externa bilden av Trafikverket genom att kommunicera med utvalda målgrupper, koordinera budskap samt samordna och koordinera externa kontakter. Avdelningen består av ett 30-tal kommunikatörer fördelat på två enheter.

Enheten Projektkommunikation Väst ansvarar för och genomför kommunikationsinsatser till närboende och näringsidkare inom sitt geografiska område. Enheten fångar upp och koordinerar också övriga målgruppers kommunikationsbehov som uppstår i samband med våra byggprojekt.

I ditt uppdrag som enhetschef för enheten Projektkommunikation har du direkt personalansvar för enhetens 14 medarbetare samt verksamhets-, budget- och resultatansvar. Du ansvarar för att driva och utveckla verksamheten framåt i nära samarbete med övriga inom avdelningen. Enhetschefen ingår i avdelningens ledningsgrupp.

 

Vi söker dig som

  • har högskoleutbildning i medie- och kommunikationsvetenskap 180 p, eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig
  • har flerårig erfarenhet inom kommunikationsområdet
  • har flera års erfarenhet av ledarskap, som linjechef eller i annan roll med arbetsledande ansvar, tillsammans med ekonomiskt resultatansvar
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du har arbetat i en organisation i förändring.

Som chef i Trafikverket drivs du av att få människor att växa genom ett närvarande ledarskap. Du skapar tillit och bygger förtroende med din kommunikativa förmåga. Du levererar resultat och driver samhällsutvecklingen framåt genom delaktighet och engagemang. Du utmanar och ifrågasätter och skapar en kultur som främjar ständiga förbättringar. Att inspirera, klargöra riktning och vara mottaglig för nya möjligheter och lösningar är en förutsättning för att lyckas.

Anställningen är ett föräldravikariat tom november 2019

Urvalstester kommer att ingå i denna process.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. 

Göteborg

Trafikverket

Ansök senast 2018-10-19


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp