VALT JOBB

Enhetschefer Internkommunikation


Ansök här

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt. Hos oss på Kommunikation ställs du hela tiden inför nya utmaningar och verksamheten inrymmer hela kommunikationsprocessen, från operativa till strategiska frågor.

På avdelningen Internkommunikation finns fantastiska kommunikatörer, kommunikationsansvariga och kommunikationsstrateger. Tillsammans bidrar vi till en kommunikativ organisation med stolta trafikverksambassadörer. Vi bidrar också till en tydlig styrning av verksamheten, bygger en gemensam värderingsstyrd kultur och skapar en gemensam kunskapsbas.  Så bidrar vi till att vi närmar oss Trafikverkets vision - att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och söker dig som trivs och frodas i en sådan miljö. Avdelningen Internkommunikation växer och vi söker chefer till två nybildade enheter. Placeringsort är Solna eller Göteborg. I ditt uppdrag har du personalansvar för mellan 10-15 medarbetare på olika orter.

Ditt uppdrag är att bidra till att vi som avdelning tar nästa steg i den utveckling vi befinner oss i. Det innebär att du ska bygga starka och kreativa team och få våra medarbetare att fortsätta växa. Tillsammans skapar vi enastående internkommunikation!

Vi söker dig som:

-har högskoleutbildning om minst 180 HP/120 HP inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig

-har flerårig erfarenhet inom kommunikationsområdet

-har erfarenhet av att leda andra

 

Det är meriterande:

-att ha arbetat i en organisation i förändring

 

Som enhetschef till avdelning Internkommunikation krävs det att du är en god relationsbyggare. Du ska vara duktig på att både skapa nya nätverk och kunna vårda de befintliga. Du ska vara driven, engagerad samtidigt vara duktig på att strukturera, planera och prioritera. Du ska även våga ta initiativ och se nya lösningar samt vara bekväm och trygg i din ledarroll och våga fatta beslut.

Som chef i Trafikverket drivs du av att få människor att växa genom ett närvarande ledarskap. Du skapar tillit och bygger förtroende med din kommunikativa förmåga. Du levererar resultat och driver samhällsutvecklingen framåt genom delaktighet och engagemang. Du utmanar och ifrågasätter och skapar en kultur som främjar ständiga förbättringar. Att inspirera, klargöra riktning och vara mottaglig för nya möjligheter och lösningar är en förutsättning för att lyckas. Anställningen inom Trafikverket är tillsvidare men chefsförordnandet är tidsbegränsat, inledningsvis på 4 år.

 

Tester kan ingå i denna rekryteringsprocess.

Intervjuer kommer att ske 6 samt 8 november på vårt kontor i Solna. 

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. 

Solna

Trafikverket

Ansök senast 2018-10-18


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp