VALT JOBB

Erfaren Projektledare


Ansök här

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Den centrala funktionen Ekonomi och styrning har ett övergripande ansvar för ledningen och styrningen av Trafikverket. Fastighetsavdelningen ansvarar för förvaltningen av Trafikverkets byggnader och stationer/plattformar samt markområden och hyr in lokaler för Trafikverkets olika verksamheter när behovet finns. Som projektledare inom avdelning Fastighet företräder du Trafikverket nationellt som ägare av Trafikverkets fastigheter.

Vi söker dig som är erfaren projektledare och som kan driva projekt inom ny- och ombyggnation, renovering och installationsprojekt i våra fastigheter. Du arbetar i projektets alla faser, från tidiga skeden, produktion och överlämning till förvaltning. Att kontinuerligt skapa nya och upprätthålla befintliga kundrelationer hos resenärer, kommuner, fastighetsägare, tågoperatörer mfl är en naturlig del i arbetsuppgifterna.

Du kommer ha arbetsuppgifter gällande Trafikverkets egenägda fastigheter men även gällande Trafikverkets inhyrda fastigheter.

Arbetsuppgifterna gällande egenägda fastigheterna:

  • Bygglov och detaljplanefrågor
  • Framtagande av förfrågningsunderlag tillsammans med upphandlare
  • Upphandla konsulter och entreprenörer genom ramavtal
  • Vara beställarens representant på byggarbetsplatsen
  • Föra protokoll vid byggmöten
  • Hantera besiktningar

I arbetet gällande inhyrda fastigheter ansvarar du för framtagande av verksamhetens kravställning på lokalerna till en extern fastighetsägare, samt att utformningen utförs i enlighet med genomförande avtal.

 

Vi söker dig som

  • har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom bygg och fastighet eller motsvarade utbildningsnivå tillsammans med erfarenhet som vi bedömer likvärdigt
  • har aktuell arbetslivserfarenhet som byggprojektledare inom nybyggnation, renoverings- eller ombyggnadsprojekt
  • har flerårig arbetslivserfarenhet från projektledning

Det är meriterande om du

  • har en bakgrund som arbetsledare/platschef inom bygg

Vi ser även att du har förståelse för bygg- och fastighetsbranschen och dess olika funktioner samt hur de samverkar med varandra.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang! Som projektledare på fastighetsavdelningen är du drivande och lösningsorienterad - att arbeta självständigt är en självklarhet. Du är nyfiken och förstår vikten av ett bra samarbete med externa och interna parter. Din förmåga att kommunicera är ett av dina vassaste verktyg för lyckas i rollen!

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande

Placering: Solna eller Göteborg

Körkort för personbil är ett krav

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. 

Solna

Trafikverket

Ansök senast 2018-11-01


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp