VALT JOBB

Erfaren revisionsledare (1)


Ansök här

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Internrevisionen har 15 medarbetare som utvecklar och skyddar organisatoriska värden genom att tillhandahålla riskbaserad och objektiv försäkran, rådgivning och insikt. Internrevisionen granskar om ledningens interna styrning och kontroll är utformad så att myndigheten; bedrivs effektivt, redovisas på ett tillförlitligt och rättvisande sätt, hushållar med statens medel samt enligt gällande rätt och de förpliktelser som följer av Sveriges medlemskap i Europeiska unionen.

Som revisionsledare bidrar du till förbättringar av verksamheten genom ett ansvar för att systematiskt planera, genomföra och följa upp internrevisioner. I detta arbete har du stöd av internrevisorer och ibland andra kollegor eller konsulter. Du varvar revisionsledarskapet med att vara internrevisor i team som leds av annan revisionsledare. Ibland får Internrevisionen till exempel rådgivningsuppdrag från ledningen som du får ansvar att genomföra. Du medverkar dessutom aktivt vid Internrevisionens riskanalyser och revisionsplanering. Arbetet medför regelbundna resor, ofta flera dagar under en vecka.

Vi söker dig som - har en högskole- eller universitetsutbildning med relevant inriktning alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig - har flerårig erfarenhet av internrevision enligt allmänt accepterade riktlinjer, inom en större myndighet eller annan organisation - har flera års erfarenhet som ansvarig revisionsledare vid granskning av verksamhetsprocesser och att i denna roll leda andra Det är meriterande om du - har erfarenhet av arbete inom byggbranschen eller statsförvaltningen Som revisionsledare har du en god ledarskapsförmåga och känner dig trygg i att leda andra kollegor samt har lätt för att sätta dig in hur olika verksamheter fungerar. Du behöver förstå hur IT kan nyttjas som verktyg i revisioner och ha en god analytisk förmåga och fallenhet för att arbeta på ett proaktivt sätt. Det är viktigt att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vi söker dig med en god kommunikativ förmåga som uttrycks väl i tal och skrift för att skapa goda relationer och förtroende både internt och externt. Vidare har du ett genuint intresse för etikfrågor.

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Ansök via knappen "Sök tjänsten här" nedan. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. Frågor? Ring Trafikverkets växel 0771-921 921 och be att få prata med någon av kontaktpersonerna du finner i annonsen.

Borlänge

Trafikverket

Ansök senast 2018-10-31


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp