VALT JOBB

Fleet manager (vik)


Ansök här

Hector Rail söker nu en vikarierande Fleet Manager

Redo för en ny utmaning?

Engineering är företagets fordonsavdelning och sysselsätter ett tiotal personer med att hyra in, köpa och underhålla lok och vagnar i trafik i Sverige, Norge och Danmark.

Att arbeta hos Hector Rail innebär ett internationellt och omväxlande arbete på ett spännande och snabbväxande företag med starka ägare. Karaktäristiskt för Hector Rail är ett decentraliserat arbetssätt och korta beslutsvägar.

Hur ser rollen ut?

I rollen som Fleet Manager Wagons kommer du:

  • Vara den naturliga kontaktpersonen internt och externt för allt som handlar om fordonen/Wagons inom ditt ansvarsområde
  • Ansvara för fordonens underhållsplaner och dokumentation
  • Följa upp driftstatistik
  • Planera och följa upp större underhåll
  • Uppdatera våra underhållssystem
  • Kontakt med olika verkstäder
  • Sakgranska verkstadsfakturor

Vem är du? 

Vi tror att du har flerårig erfarenhet av fordonsunderhåll, gärna från järnvägsbranschen, specifik kunskap om vagnar är meriterande. Du har en teknisk högskoleexamen eller motsvarande kompetens, en god förståelse och ett intresse för ekonomi samt logistik och är som person analytisk.

Du har goda kunskaper i Excel samt väldigt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, kunskaper i tyska är meriterande för rollen.

Du inspireras av att få vara med och utveckla rutiner i en dynamisk företagskultur med höga ambitioner. I kontakt med leverantörer är du både kommunikativ och professionell och därför en tydlig kravställare.

Som person har du integritet i din arbetsroll, god samarbetsförmåga och en vilja att vara med och utveckla bolaget och branschen.

Tjänstens placering är i Danderyd, Kil, Ånge, Malmö, Borlänge eller Hallsberg. Utrikes och inrikes resor förekommer i mindre omfattning.

Detta är en vikariatsanställning i ca. 1 år med start i april,  vi tillämpar månadslön med individuell lönesättning.

Maila din ansökan till: job@hectorrail.com

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Hector Rail

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder. 

300 medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.  

Sedan november 2016 är även GB Railfreight en del av Hector Rail Group. För mer information om GB Railfreight, besök gärna: http://www.gbrailfreight.com/

Danderyd, Kil, Ånge, Malmö, Borlänge, Hallsberg

Hector Rail

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsentreprenörerna. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp