VALT JOBB

Transportledare


Ansök här

Hector Rail söker skickliga Transportledare till vårt Operativa Center i Hallsberg.

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, hållbara, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder.

300 engagerade medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Vår ambition är att våra medarbetarens sammansättning ska präglas av mångfald.

Vi växer och förändras och har därför behov av flera kompetenta medarbetare:

Transportledare med skifttjänstgöring:

Hector Rail arbetar med högklassig logistik.  I rollen som Transportledare levererar du en effektiv fördelning av resurser, bestående av Lokförare, Lok och Vagnar i realtid.  Målet är att uppnå höga nivåer av produktivitet, tillförlitlighet och prestanda för Hector Rails kundleveranser. Som Transportledare arbetar du med proaktiv övervakning av alla Hector Rails tågtjänster, i samarbete med Trafikverkets Track Access och transportavtal, som tillhör övriga typer av  kontrakt såsom hyra av dragning, växling och tågbesättning. Detta arbete är avgörande för att uppnå kundkrav gällande punktlighet, tillförlitlighet och servicekvalitet. Arbetet  inbegriper utredning av tidsförluster och åtgärder för att vidta korrigerande åtgärder. Transportledarna koordinerar och samarbetar med övriga avdelningar och operativa chefer. Transportledare rapporterar till Skiftledare och chef för OC.

Kvalifikationer som krävs för Transportledarrollen:

  • Erfarenheterna från järnvägen
  • God organisatör med operativ realtidskompetens
  • Goda kunskaper i dokumentation
  • Hög läs-och skrivkunnighet och MS Office-kunskaper med god datavana och snabb läraktighet i system
  • Viss förförståelse för arbetstidsregler och kollektivavtal
  • Socialt kompetent, samarbetsinriktad och lösningsfokuserad
  • Trygg och proaktiv och bekväm att vidtaga åtgärder
  • Hög uppmärksamhet på detaljer

Arbetstider: skiftgång  dag, kväll, natt

Stämmer arbetsbeskrivningen in på dig? ansök då snarast.

Välkommen att maila din ansökan märkt ”Transportledare” till: job@hectorrail.com

Vi hanterar ansökningar löpande.

Hallsberg

Hector Rail

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp