VALT JOBB

Signaltekniker


Ansök här

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen. 

Är du noggrann och duktig på signalteknik? Då är du en av Infranords framtida Signaltekniker på Region Mitt i projektet Basunderhåll Stockholm Syd.

Som Signaltekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar med drift- och underhåll, besiktning, felavhjälpning och eventuellt nybyggnation av signalställverk, vägskyddsanläggningar, spårledningar och signaler i järnvägsmiljö. Allt detta med det överordnade syftet att upprätthålla en trafik- och driftsäker järnvägsanläggning.

Som Signaltekniker på Infranord ansvarar du för att:

  • Säkerställa hög kvalitet i det arbete du gör
  • Vara en god förebild som bidrar till en bra arbetsmiljö där alla respekteras för den de är
  • Hantera och korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet
  • Efterleva god affärsetik i mötet med kunder
  • Säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och de rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag

Som Signaltekniker på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötande.


Kvalifikationer
:

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning på el- eller signalteknik. Det är mycket meriterande att du har erfarenhet av signaltekniskt arbete inom järnväg. Arbetet i det här projektet karaktäriseras av en stor andel nattarbete och krav på korta inställelsetider för felavhjälpning. Därför behöver du vara flexibel och trivas med de resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete som förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det. B-körkort är ett krav.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger därför stor vikt vid att du är uppmärksam och noggrann och sätter säkerheten främst. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är van att planera, genomföra och rapportera ditt dagliga arbete i enlighet med satta mål och tidsramar. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Många arbetsuppgifter kräver god fysik, och en godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst genomförs innan beslut om anställning fattas. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden. 

Årsta / Södertälje

Infranord

Ansök senast 2021-01-31


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp