VALT JOBB

Infrastruktursamordnare (1)


Ansök här

SJ söker Infrastruktursamordnare               

Vill du vara med och skapa förutsättningar för att tågen ska gå i tid? Sök då en tjänst som infrastruktursamordnare på SJ. Som infrastruktursamordnare har du en mycket viktig roll i SJs punktlighetsarbete och bidrar till ett enklare resande med kundnöjdhet i fokus.

Fakta om tjänsten

Roll. SJ söker Infrastruktursamordnare                 

Anställningsform: Tillsvidareanställning                        

Anställningsgrad: Heltid

Arbetsplats/placering: Stockholm      

Tillträde: Enl ök              

Sista ansökningsdag: 2018-12-23  

Vill du jobba med oss på SJ, ett av Sveriges mest hållbara företag, som är mitt inne i en intensiv förändringsresa som bland mycket annat omfattar digitaliseringsprojekt och kundförbättringar. Läs mer om oss på www.sj.se

Tjänsten ingår i Team Tidtabell & Infrastruktur som bland annat ansvarar för att driva och samordna arbetet med att tillgodose SJs intressen i infrastrukturfrågor samt deltar i arbetet med infrastrukturförvaltarnas tågplaneprocesser.

Vi är idag åtta medarbetare på enheten. Som ett led i pågående förändringsresa mot moderna och dynamiska lösningar, förstärker vi med ny kompetens med ytterligare en infrastruktursamordnare. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Infrastruktursamordnare har du en mycket viktig roll i att säkerställa att verksamheten har en korrekt beskriven infrastruktur samt har en förståelse för banarbetens påverkan på tågtrafiken och konsekvenserna av dessa. Detta i syfte att skapa förutsättningar för försäljning, god punktlighet och nöjda kunder. Rollen innebär ett proaktivt och långsiktigt arbete med att minimera påverkan av banarbeten på SJs trafik.

I rollen som infrastruktursamordnare kommer du att ha stora möjligheter att påverka och utveckla SJs processer och arbetssätt kopplat till infrastruktur.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Proaktivt arbeta med att påverka planerade banarbeten
  • Analysera vad planerade banarbeten innebär för SJs trafik, exempelvis längre restid, inställda tåg eller delar av en sträcka som ersätts med buss.
  • Analysera banarbetens konsekvens på trafiken och kommunicera det internt på SJ.
  • Delta på Infrastrukturförvaltarens arbetsmöten samt vara sammanhållande i dialogen med Trafikverket avseende banarbeten.
  • Aktivt arbeta med att effektivisera och kvalitetsförbättra anpassningar pga. banarbete samt dess process.
  • Förvalta utvalda processer
  • Bidra till att utveckla nya arbetssätt och arbeta med ständiga förbättringar.

Placering är på huvudkontoret i Stockholm i moderna lokaler på Vasagatan 10. Tjänsten är tillsvidare på 100%.

Utbildning

Akademisk examen.

Erfarenhet och egenskaper

Du får gärna ha erfarenhet av planeringsarbete inom tågbranschen men det är inget krav. För att trivas i rollen behöver du ha intresse och förståelse för järnvägens förutsättningar och utmaningar och dess infrastruktur.

Vidare tror vi att du är analytisk, driven och noggrann. Rollen har många olika typer av kontaktytor och intressenter varför du har en god förmåga att skapa långsiktiga samarbeten. Din kommunikativa förmåga är god, såväl skriftligt som verbalt.

SJ vet att mångfald ger fler perspektiv och ökar SJs konkurrenskraft. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrunder som vill vara med och bidra till ett inkluderande arbetsklimat.

Information

I denna rekrytering samarbetar vi med Harvey Nash, så följ länken för att ansöka https://www.harveynashnordics.com/job/infrastruktursamordnare-sj-ab/. För frågor om tjänsten eller processen välkommen att kontakta Malin Mella, 073-773 13 44 eller Filip Edström, 073-095 71 09. Sista ansökningsdag är 23 december men du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen till en dynamisk arbetsplats där du får vara med och revolutionera en svensk ikon!

Om SJ

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi på uppdrag av nationella och regionala trafikmyndigheter. Koncernen omsätter cirka 7,8 miljarder SEK och har 4 500 medarbetare. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder Stockholm, Köpenhamn och Oslo.

Varje dag väljer 130 000 personer att resa med någon av SJs 1200 avgångar från 284 stationer.

SJs tågtrafik i egen regi kännetecknas av längre resor med snabb- och nattågstrafik samt regional tågtrafik mellan större städer i Sverige och huvudstäderna i Skandinavien. Den upphandlade trafiken kännetecknas av kortare tågresor mellan arbete, studier och boende inom ett län eller region.

SJ är en del av lösningen för att Sveriges klimatmål ska nås. Vi möjliggör för många människor att välja tåg, det mest hållbara resesättet på längre sträckor. SJ är ett aktiebolag som ägs av svenska staten med uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg.

Frågor om tjänsten?

Johan Båging, Chef Tidtabell o Infrastruktur, 010-751 6016        

Det här är SJ

SJ är Sveriges första och största tågoperatör- vår ambition är också att vara Sveriges bästa. Vi söker därför dig som kan hjälpa oss att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi erbjuder alla våra medarbetare tillgång till bra förmåner som till exempel friskvård och motion samt möjligheter till kompetensutveckling för att avancera inom företaget. Läs mer om SJ

Stockholm

SJ AB

Ansök senast 2018-12-23


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp