VALT JOBB

Inköpare Projekt


Ansök här

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.
Är du en noggrann och driven Inköpare Projekt som söker nya utmaningar? Då kan du vara Infranords framtida medarbetare på den gemensamma funktionen Regionalt inköp.

Arbetsuppgifter:

Som Inköpare Projekt kommer du att tillhöra Regionalt inköp som består av 12 medarbetare och har som huvudsakliga uppgifter att genomföra specifika upphandlingar för enskilda projekt och verkstäder, vara rådgivande samt sprida information.

Rollen som Inköpare Projekt är ett självständigt och affärsmässigt arbete med verksamhetsfokus. Arbetet bedrivs i nära samarbete med vår kalkylgrupp och våra entreprenadprojekt. Du fungerar som stöd där du tillhandahåller professionell och serviceinriktad support i affärs-, anbuds-, förhandlings- och avtalsfrågor inklusive rådgivning vad gäller prisstrategi och taktik. Du planerar, genomför upphandlingar och tar in offerter. Du sammanställer och utvärderar samt redovisar i anbudsgrupper och projekt.

Som anställd på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötande.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har några års erfarenhet av entreprenadupphandling, med goda kunskaper om entreprenadjuridik och AMA-systemet, AB 04, ABT 06 och ABK 09 etc. Du har akademisk utbildning inom ekonomi/juridik/teknik eller annan relevant inriktning. Du kan också ha skaffat dig motsvarande kompetens genom längre praktisk erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från bygg- och anläggning.

Du har ett uppriktigt intresse för inköps- och upphandlingsfrågor och du kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Din förmåga att i affärssammanhang uttrycka dig skriftligt är utmärkt och du trivs med att själv producera välformulerade, professionella och tydliga underlag.

Vi kommer att värdesätta din förmåga att prioritera och organisera arbetet effektivt för att möta korta deadlines med bibehållen hög kvalitet. Är du rätt person för oss tror vi att du har ett lyhört förhållningssätt, förmåga att skapa goda relationer, är kundorienterad och har stort fokus på affären.

Körkort för personbil ser vi som en självklarhet. Likaså att det inte finns hinder för tjänsteresor med övernattning någon eller några gånger per månad.

Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten och strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

Ansökan:

Anställningen med placering på vår etablering i Luleå eller Umeå omfattar heltid med tillträde i januari 2019, eller enligt överenskommelse och är en provanställning som efter sex månader kan övergå till tillsvidareanställning.

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Vi erbjuder en tjänst som innebär betydande ansvar, många kontaktytor samt stor möjlighet att påverka och driva utvecklingen och förbättringen i ett marknadsledande bolag. Infranord är en modern arbetsgivare där vi värdesätter våra medarbetare. Att vara anställd hos oss ger dig möjligheter till utveckling och din utveckling är vår framgång.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. 

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden. 

Luleå eller Umeå

Infranord

Ansök senast 2018-12-12


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp