VALT JOBB

KMA Ingenjör Region Syd


Ansök här

Kvalitets-, Miljö, Arbetsmiljöingenjör till Region Syd

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor.


                                   
Arbetsbeskrivning  
Som KMA-ingenjör har du en viktig roll för att bibehålla goda relationer med kunder och skapa nya affärer för bolaget genom att du ansvarar för att driva frågor, säkerställa processer och leda arbetet rörande kvalitet, miljö och arbetsmiljö i region Syd.  
I arbetsuppgifterna ingår att operativt stötta produktionen med att ansvara för upprättande, revidering och uppdatering av projekt-, miljö-, och arbetsmiljöplaner och att miljö, kvalitet och arbetsmiljökrav efterlevs. Du kommer ta en aktiv del i anbudsförfarandet, sammanställa rapporter till kunder och vara företagets representant på KMA-möten med kunder. Vidare är du en viktig länk i arbetet med att samordna drift och underhållsinstruktioner samt egenkontroller och ser till att dokumentationen är uppdaterad.  
Du samarbetar med de övriga KMA-ingenjörerna i företaget och rapporterar till företagets KMA-chef. Du får i rollen ett stort eget ansvar och planerar, organiserar och strukturerar ditt eget arbete och kommer att ha ett tätt samarbete med såväl interna som externa aktörer. Tjänsten innebär en del resor, främst inom regionen och körkort är nödvändigt.  
 
Vem är du?  
Vi söker dig som har något års erfarenhet från kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Du har en för rollen relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom spår, infrastruktur eller bygg.  
För att trivas i rollen som KMA-ingenjör har du ett stort intresse för området och motiveras av att hjälpa organisationen och dina kollegor att få in KMA-tänket på ett naturligt sätt i sin vardag. Du har god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga samt lätt för att samarbeta med andra och bygga långsiktiga relationer. Viktigt är att du är strukturerad som person och trivs med att ta ett stort eget ansvar. Vidare är du självgående, drivande och trivs med att arbeta båda operativt och strategiskt.  
 
Start: Enligt överenskommelse  
Omfattning: Heltid  
Plats: Region Syd, placeringsort Malmö  
Sista ansökningsdag: 2018-10-20  
 
Kontaktperson: Frågor om tjänsten besvaras av KMA-chef Peter Arozenius , peter.arozenius@strukton.
 
Intervjuer och urval kommer att ske fortlöpande under våren, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.  
 
Välkommen in med din ansökan!  
 


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Malmö

Strukton

Ansök senast 2018-10-20T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp