VALT JOBB

Kommunikatör (7)


Ansök här

Vill du arbeta som Kommunikatör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt. Hos oss på Kommunikation ställs du hela tiden inför nya utmaningar och verksamheten inrymmer hela kommunikationsprocessen, från operativa till strategiska frågor.

Just nu söker avdelningen Kommunikation Stockholm/öst en kommunikatör till projekt Förbifart Stockholm.

Spadarna går varma i södra, västra och norra Stockholm och vägprojektet är svårt att missa. Arbetet påverkar många närboende och hundra tusentals trafikanter, som passerar våra arbetsområden dagligen. Kontaktytorna med t ex kommuner, entreprenörer, näringsidkare och intresserad allmänhet är många. Förbifart Stockholm är ett projekt som innehåller innovativa tekniska lösningar och har ett omfattande miljö- och säkerhetsarbete, kort och gott, det finns gott om kommunikativa utmaningar och möjligheter.

Du jobbar med att analysera, planera, samordna, genomföra och följa upp kommunikation i norra Stockholm. Tillsammans med verksamheten bidrar du med kommunikation som skapar förtroende. Du stimuleras av att ha många bollar i luften och ser det som positivt att den ena dagen inte är den andra lik.

I din roll som kommunikatör har du även en konsultativ roll där du skapar samsyn kring vikten av proaktiva och samordnade insatser.

Vi söker dig som:

  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom medie- och kommunikationsvetenskap eller har annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flera års erfarenhet av kommunikationsarbete
  • har erfarenhet av projektledning
  • har vana vid att målgruppsanpassa innehåll via olika kanaler, digitala såväl som traditionella
  • har erfarenhet av att ha arbetat konsultativt i din roll som kommunikationsexpert
  • har god kunskaper inom MS Office-paketet och dokumenterad erfarenhet av att arbeta i det nya digitala landskapet
  • är en duktig skribent med god språkbehandling på svenska

Det är meriterande:

  • om du har arbetat med projektkommunikation inom infrastrukturområdet.

Som person har du en stark egen drivkraft där du självständigt analyserar, prioriterar och samordnar kommunikationsinsatser. Du är trygg i din yrkesroll där du är duktig på att bygga relationer, skapa förtroende och är en lagspelare där vi tillsammans jobbar för att nå gemensamt uppsatta mål.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Solna

Trafikverket

Ansök senast 2018-12-11


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp