VALT JOBB

Kommunikatör/Projektledare event


Ansök här

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt. Hos oss på Kommunikation ställs du hela tiden inför nya utmaningar och verksamheten inrymmer hela kommunikationsprocessen, från operativa till strategiska frågor.

Vi söker nu en erfaren kommunikatör - projektledare event för visstid från och med nu till och med 2019-08-31.

Enheten Form och event planerar och utför grafisk formgivning och event åt hela organisationen och ger stöd och rådgivning i Trafikverkets profilfrågor. Enheten förvaltar också bildarkivet, profilprodukter samt den grafiska profilen.

Enheten söker nu en kommunikatör/projektledare för mässor, konferenser och olika event som Trafikverket ansvarar för eller är delaktig i. Som kommunikatör/projektledare event arbetar du på uppdrag av olika verksamheten inom Trafikverket. Du kommer också att arbeta i nära samarbete med Trafikverkets grafiska formgivare och säkerställa att Trafikverkets varumärke och profil används på rätt sätt.

Som kommunikatör/projektledare ansvarar du för hela genomförandet; från planering och budgetansvar till produktion och utvärdering. I dina arbetsuppgifter kan det ingå att planera hela programmet i detalj, det vill säga hur lång tid ska varje del ta, ner på talarnivå.

Vi söker dig som:

  • har högskoleutbildning i medie- och kommunikationsvetenskap, eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
  • har gedigen erfarenhet av att planera och projektleda internationellt stora konferenser/event
  • har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • har körkort för personbil

 

Som person har du stor förmåga att sätta dig in i en verksamhet, skapa förtroende och goda relationer. Det är viktigt att du driver saker självständigt och kan föra fram ditt budskap. Du har ett strukturerat arbetssätt, håller budget och kan prestera under tidspress samt vara öppen för förändringar. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

 

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. 

Solna

Trafikverket

Ansök senast 2018-10-19


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp