VALT JOBB

Koncept- och kunderbjudandeansvarig


Ansök här

SJ söker Koncept- och kunderbjudandeansvarig

Välkommen till en dynamisk arbetsplats i en framtidsbransch, där du i ett väletablerat och kreativt team får arbeta med navet inom SJs affär!                  

Fakta om tjänsten

Roll: Koncept- och kunderbjudandeansvarig        

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningsgrad: Heltid

Arbetsplats/placering: Stockholm      

Tillträde: Enligt ök.        

Sista ansökningsdag: 2018-10-25  

Som Koncept- och kunderbjudandeansvarig på SJ är det ditt ansvar att utifrån kundbehov och företagets vision designa och utveckla produkter, för att säkerställa den totala kundupplevelsen för resenärerna på tre av de största linjerna Stockholm-Göteborg, Stockholm-Malmö/Köpenhamn och Stockholm-Oslo.

Du kommer att jobba med olika produkter och koncept rörande exempelvis biljetter, serviceerbjudande ombord, komfortklasser, samt olika tillval som resenären kan göra kring sin resa exempelvis internet ombord eller mat och dryck. Alltid med kvalité-, kundnöjdhets- och lönsamhetfokus,

I rollen förväntas du driva utveckling och förnyelse av kunderbjudandet, genom att ständigt identifiera kundbehov och mervärden, och utifrån dessa ta fram förslag på nya affärsmöjligheter. Genom business cases säljer du in förslagen och idéerna internt för att sen driva genomförandet fram till färdig produkt eller koncept. Produkter och tjänster utvecklas och designas tillsammans med kunder och medarbetare i så kallad ”co-creation”, där arbetet sker iterativt och lösningar testas på de olika målgrupperna för bästa kundvärde.

Ansvaret innefattar även att produkten/tjänsten/konceptet ska kunna marknadsföras, säljas, levereras och slutligen följas upp. Där kommer du också att ansvara för att ta fram ett format för effektiv uppföljning, till exempel hur lönsamheten ska mätas och efterlevas.

Vem är du?

Vi tror att du har en akademisk examen och minst fem års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom relevanta områden så såsom ex affärsutveckling, tjänsteutveckling, i en linjeroll eller som konsult.

Framförallt har du en kombination av kreativitet och analytisk förmåga, där du kan omvandla idéer till kommunikativa koncept, men också förmåga att se hantera den data som krävs för att utveckla och motivera attraktiva och lönsamma erbjudanden.

För att trivas i rollen är det viktigt att du kan driva tvärfunktionellt arbete inom företaget och har ett nätverkstänk som innefattar samarbete med olika intressenter inom bolaget.

Du har ett högt eget driv, van att arbeta både självständigt och i team och kan ta egna initiativ. Vidare är du duktigt på att kommunicera både muntligt och skriftligt.

Meriterande är om du har erfarenhet från resebranschen eller närliggande branscher

SJ vet att mångfald ger fler perspektiv och ökar SJs konkurrenskraft. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrunder som vill vara med och bidra till ett inkluderande arbetsklimat

I denna rekrytering samarbetar vi med Harvey Nash, för frågor om tjänsten eller processen välkommen att kontakta Sara Gustavsson, sara.gustavsson@harveynash.se. Sista ansökningsdag är 25 oktober men du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi på uppdrag av nationella och regionala trafikmyndigheter. Koncernen omsätter cirka 7,8 miljarder SEK och har 4 500 medarbetare. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Varje dag väljer 130 000 personer att resa med någon av SJs 1200 avgångar från 284 stationer.

SJs tågtrafik i egen regi kännetecknas av längre resor med snabb- och nattågstrafik samt regional tågtrafik mellan större städer i Sverige och huvudstäderna i Skandinavien. Den upphandlade trafiken kännetecknas av kortare tågresor mellan arbete, studier och boende inom ett län eller region.

SJ är en del av lösningen för att Sveriges klimatmål ska nås. Vi möjliggör för många människor att välja tåg, det mest hållbara resesättet på längre sträckor. SJ är ett aktiebolag som ägs av svenska staten med uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg.          

Det här är SJ

SJ är Sveriges första och största tågoperatör- vår ambition är också att vara Sveriges bästa. Vi söker därför dig som kan hjälpa oss att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi erbjuder alla våra medarbetare tillgång till bra förmåner som till exempel friskvård och motion samt möjligheter till kompetensutveckling för att avancera inom företaget. Läs mer om SJ

Stockholm

SJ AB

Ansök senast 2018-10-25


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp