VALT JOBB

Kontaktledningstekniker till Region Syd Projekt


Ansök här

Kontaktledningstekniker till Region Syd Projekt

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor.

Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Vi söker nu därför en ansvarsfull och självgående kontaktledningstekniker till Region Syd Projekt. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete på obekväm arbetstid förekommer, likaså kan beredskap i hemmet förekomma. Tjänsten innebär arbete på olika orter inom Region Syd så du som söker måste vara beredd på att övernattning på annan ort kan ske.  
 
 
Vi ser att du har en kreativ och problemlösande förmåga samt att du trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt och felavhjälpningar är avslutade. Du är självgående, lugn och stabil och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.  
 
 
Vi söker dig som har:  
• 3-årigt el-gymnasium eller motsvarande el-utbildning  
• Grundläggande utbildning i kontaktledning, inte krav men starkt meriterande.  
• SoS-ledare, TSM A-, E-, L- skydd, TSM Spärrfärd, inte krav men starkt meriterande.  
• Körkort B  
• Körkort C är meriterande  
• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen  
 
Det är starkt meriterande om du har yrkeserfarenhet från kontaktledning på järnväg samt kompetensen kopplingsledare. Vi ser även gärna att du har gått påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet.  
 
För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du bli godkänd för de medicinska krav som ställs, se mer information här.  
 
Start: Omgående  
Omfattning: Heltid  
Plats: Region syd  
Kontakt för frågor gällande tjänsten: Besvaras av Arbetschef Björn Österberg, bjorn.osterberg@strukton.se  
 
Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  
 
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!  
 
 


Region Syd

Strukton

Ansök senast 2018-05-31T21:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp