VALT JOBB

Lokförare Borlänge


Ansök här

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder. 

300 medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.  

Sedan november 2016 är även GB Railfreight en del av Hector Rail Group. För mer information om GB Railfreight, besök gärna: http://www.gbrailfreight.com/

Hector Rail behöver löpande förstärkning av lokförare stationeringsort Borlänge. Vi söker nu dig som vill vara med på Hector Rails fortsatta framgångsresa. Från Piteå i norr till Malmö i söder bedriver vi järnvägstrafik åt flera olika kunder runt om i Europa.

Vi vill att du som söker till oss är utbildad lokförare och det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av körning på ERTMS-bana samt yrkeserfarenhet från godstrafik.

Som person är du ansvarstagande, ordningsam och noggrann. Du trivs i en växande och dynamisk organisation där du själv är en viktig faktor när det gäller att bidra till att utveckla företagets verksamhet. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift och du har även grundläggande kunskaper i engelska.

Samtliga tjänster är på heltid och vi tillämpar månadslön. Tillträde enligt överenskommelse. Mer information om företaget finner du på www.hectorrail.com

Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig själv till job@hectorrail.com.

Urval och intervjuer görs löpande.

Borlänge

Hector Rail

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsentreprenörerna. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp