VALT JOBB

Lokförare Piteå


Ansök här

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, hållbara, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder.

300 engagerade medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Vår ambition är att våra medarbetarens sammansättning ska präglas av mångfald.

Sedan november 2016 är även GB Railfreight en del av Hector Rail Group. För mer information om GB Railfreight, besök gärna: http://www.gbrailfreight.com/

Vi är väldigt glada och stolta över att ha fått förtroendet att utföra tågtransporter för flera stora kunders räkning. Vi behöver därför flera kollegor som du till vårt team i Norrland – där vi vet att du kommer att bidra med din kompetens och ditt engagemang. Vi behöver förstärkning i form av ett flertal lokförare till bland annat stationeringsorten Piteå. Vi söker dig som vill vara med på Hector Rails fortsatta framgångsresa.

Vi vill att du som söker till oss är utbildad lokförare och det är meriterande om du har minst sex månaders yrkeserfarenhet, gärna från godstrafik.

Som person är du ansvarstagande, ordningsam och har gott omdöme. Du trivs i en växande och dynamisk organisation där du själv är en viktig faktor när det gäller att bidra till en god arbetsmiljö och utveckling av företagets verksamhet.

Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift och du har även grundläggande kunskaper i engelska.

Samtliga tjänster är på heltid och vi tillämpar månadslön. Tillträde enligt överenskommelse. Frågor om tjänsterna besvaras av Lisa Lundqvist (Operations Manager) på telefon 072-208 49 80. Mer information om företaget finner du på www.hectorrail.com

Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig själv till job@hectorrail.com. Ange “Stationering Piteå” i ämnesraden. Urval och intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Piteå

Hector Rail

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsentreprenörerna. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp