Hector Rail söker Sveriges bästa lokförare till Värtan (Stockholm)

VALT JOBB

Lokförare till Värtan (Stockholm)


Ansök här

Hector Rails spännande uppdrag för Fortum innebär att vi kör biobränsle från ett flertal terminaler i Sverige och Norge, till det nybyggda värmeverket i Värtahamnen. I dagsläget är sex lokförare stationerade i Värtan och vi behöver anställa fler lika kompetenta och engagerade kollegor.

Vi vill att du som söker dig till oss är utbildad förare och att du har helst minst sex månaders erfarenhet av körning, gärna godstrafik. Som person är du ordningsam, noggrann och ansvarstagande. Du trivs i en växande organisation med starka ägare, som präglas av innovativa upplägg och stor flexibilitet och där du själv är en viktig faktor när det gäller att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift och du har även goda kunskaper i engelska.

Samtliga tjänster är på heltid och vi tillämpar månadslön. Mer information om företaget finner du på www.hectorrail.com

Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig själv till job@hectorrail.com Ange “Stationering Stockholm” i ämnesraden.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Urval och intervjuer görs löpande.

Hector Rail

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder. 

300 medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.  

Sedan november 2016 är även GB Railfreight en del av Hector Rail Group. För mer information om GB Railfreight, besök gärna: http://www.gbrailfreight.com/

 

Stockholm

Hector Rail

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsentreprenörerna. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp