VALT JOBB

Lokplanerare Hallsberg


Ansök här

Green Cargo kör 400 godståg varje dygn i Sverige och ersätter därmed 10 000 lastbilstransporter på vägnätet. I vårt nätverk trafikerar vi 270 platser i Sverige och Norge och med partners når vi hela Europa. Kunderna erbjuds möjligheten att märka sina transporter med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Green Cargo ägs av svenska staten. Koncernen har 1 900 anställda och en årsomsättning på 4,3 miljarder SEK (2017). Vi har 360 lok och 5000 vagnar.

Green Cargo jobbar mot visionen Järnvägslogistik i världsklass och söker därför medarbetare som vill vara med på den resan. Hos Green Cargo har du tillgång till förmåner som till exempel friskvård, kompetensutveckling och möjlighet till avancemang inom företaget. Läs mer på www.greencargo.com.

Brinner du för logistik och system? Då kan du vara den lokplanerare vi söker för rekrytering till Green Cargo i Hallsberg.

Vad kan vi erbjuda dig?

Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och i din roll kommer du att ha en stor påverkansmöjlighet att ständigt förbättra och hitta effektivare och mer lönsamma lösningar. 

Dina framtida arbetsuppgifter

  • Skapa årsplan för loken utifrån hur tågen planerats.
  • Löpande varje månad göra justeringar i årsplanen utifrån kapacitet och lönsamhet.
  • Driva tidtabellsarbete för både innevarande och framtida produktionsplan.
  • Göra optimeringar så att det driver färre lok.
  • Vara delaktig i offertarbetet när nya affärer ska göras.
  • Svara på kapacitetsfrågor avseende lokresurser.

Rollen innebär också

Du kommer att ingå i ett team med kompetenta och engagerade kollegor.

Din profil

Som person är du driven, noggrann, ansvarstagande, och strukturerad. Du har också ett högt säkerhetstänk. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du har en god analytisk förmåga, ser samband och olika lösningsalternativ. Du är affärsorienterad och kostnadsmedveten.

Du bör ha god kunskap om järnvägsproduktion och järnvägsgeografi.Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat med logistik. Det är meriterande om du har en relevant universitetsutbildning (eller motsvarande) inom logistik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet.

Lokplanerare rapporterar till chef Resursplanering.

Tjänstgöringsort är Hallsberg.

Anställningen är en tillsvidareanställning (Dagtid).

Sista ansökningsdatum är 2018-11-23

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Gerdvall, Resursplanering, tel. 010-455 4806

Välkommen med din ansökan!

Hallsberg

Green Cargo

Ansök senast 2018-11-23


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp