VALT JOBB

Maskinförare TSA


Ansök här

Järnvägsbranschen är under ständig tillväxt och vi behöver förstärka vårt lag med fler maskinförare som vill vara med i vårt vinnande team. Som maskinförare hos Ockelbo Kabelteknik AB är du ett viktigt ansikte utåt gentemot våra beställare där din yrkesstolthet och attityd är avgörande.                                                                                            

Arbetsuppgifter 

Körning av både spårgående och ej spårgående maskiner och vid behov även arbeta utanför maskinen. 

Se till att maskinen, dess redskap och tillbehör alltid är i bästa skick och att förebyggande underhåll fungerar väl och i förekommande fall att service sker enligt bok.

Kvalifikationer 

Du skall ha några års erfarenhet av maskinkörning i samband med mark- och anläggningsarbeten, gärna från järnvägsmiljö. Våra maskiner är främst spårgående (TSA)

Du skall ha förarbok eller förarbevis och lägst körkort B.

Som person är du är pålitlig och ansvarstagande. Har ett personligt driv och en önskan att göra ett effektivt och bra arbete. 

Det är även viktigt att du fungerar bra ihop med dina kollegor samt har ett bra sätt gentemot våra beställare.                      

Vi erbjuder 

Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i varierande miljöer. Som Maskinförare kommer du arbeta i spårmiljö som järnväg, spårväg och tunnelbana, även andra typer av arbeten förekommer. Vi har hela Sverige som vår arbetsplats, varierande arbetstider förekommer.                                                      

Ockelbo Kabelteknik AB är ett entreprenadföretag som verkat i branschen sedan 2005 och vi utför kvalificerade entreprenader inom järnväg. Trygga helhetslösningar för järnvägsmiljö är våra ledord. 

Företagets kontor ligger i Ockelbo & Arlandastad.

Vi är f n 45 anställda och omsätter drygt 70 Mkr.

Låter det intressant skickar du din ansökan till VD Christer Wikström på christer.wikstrom@ockelbokabelteknik.se eller projektledare Niklas Halvarsson niklas.halvarsson@ockelbokabelteknik.se

Ockelbo, Arlandastad

Ockelbo kabelteknik

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp