VALT JOBB

Maskinförare


Ansök här

Järnvägsbranschen är under stark tillväxt och likaså Rosenqvist Entreprenad AB. Vi behöver därmed förstärka vår organisation med en Maskinförare som vill vara en del av vårt vinnande team och arbeta för ett hållbart samhälle.

Arbetsuppgifter

Körning av främst spårgående maskiner och vid behov även arbeta utanför maskinen.

Se till att maskinen, dess redskap och tillbehör alltid är i bästa skick och att förebyggande underhåll fungerar väl och i förekommande fall att service sker enligt bok.

Tidrapportering av maskin och utrustning.

Du rapporterar till företagets Maskinchef men under pågående projekt rapporterar du även till utsedd Arbetsledare eller Platschef.

Kvalifikationer

Du bör ha några års erfarenhet av maskinkörning i samband med mark- och anläggningsarbeten, gärna från järnvägsmiljö. Våra maskiner är främst spårgående traktorgrävare, hjulgrävare samt minigrävare.

Du skall ha förarbok eller förarbevis och lägst körkort B.

Som person är du är pålitlig och ansvarstagande. Har ett personligt driv och en önskan att göra ett effektivt och bra arbete.

Det är även viktigt att du fungerar bra ihop med dina kollegor samt har ett bra sätt gentemot våra beställare.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i varierande miljöer. Som Maskinförare kommer du arbeta i spårmiljö som järnväg, spårväg och tunnelbana, även andra typer av arbeten förekommer. Det huvudsakliga arbetsområdet är Stockholm och Mälardalen men även arbete på annan ort samt varierande arbetstider förekommer.

Rosenqvist Entreprenad AB är ett entreprenadföretag som sedan starten 1985 utför kvalificerade entreprenader inom järnväg. Vårt arbete utgår från kund och kännetecknas av ett högt servicetänk. För närvarande är vi engagerade i flera intressanta projekt i Stockholm och Mälardalen. Företagets kontor ligger i Vallentuna. Vi är f n 50 anställda och omsätter drygt 180 Mkr.

Låter det intressant skickar du din ansökan till information@rosenqvistentreprenad.se eller ringer företagets maskinchef Sami Josefsson 070-571 63 78

För mer info se: www.rosenqvistentreprenad.se

Stockholm, Mälardalen

Rosenqvist Entreprenad AB

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp