VALT JOBB

Maskinoperatör med nivellör kompetens


Ansök här

VR Track söker en Maskinoperatör med nivellör kompetens 

Avdelning Teknik tillhandahåller maskintjänster för VR Tracks Investerings -och Underhållsprojekt. I VR Track finns en kraftfull maskinpark med flera olika typer av arbetsmaskiner.

Som Maskinoperatör kommer du i första hand att tjänstgöra som nivellör och innehar du förarkompetens så är det meriterande då det innebär att du kan verka även som förare. Vi ser i så fall gärna att du har behörighet på Plasser&Theurer, växelriktare 04S och linjeriktare 08-32C. Har du förarbehörigheter utöver detta är det ett plus.

Du är van med arbetsfordon på järnväg sedan tidigare och har jobbat några år som Maskinoperatör/Nivellör. Du känner dig bekväm med tekniken och är väl insatt i byggprojektens faser och planeringar.

För att trivas i rollen tror vi att du är noggrann och välorganiserad, ser möjligheter, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Som person är du van att ta ansvar, har god planeringsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för ditt arbete.

Du har

  • relevant utbildning.
  • några års yrkeserfarenhet som maskinförare på järnväg alternativt yrkeserfarenhet som är likvärdig.
  • godkända urvalstester och hälsoundersökning för arbete i säkerhetstjänst enligt TSFS 2011:61.
  • körkort lägst klass B.
  • goda kunskaper i svenska.

Arbetet innebär helg- och nattarbeten.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid/Tillsvidare

Placeringsort: Hemmet

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast 31 maj. Skicka din ansökan med personligt brev, CV och intyg på utbildningar märkt ”Maskinoperatör/Fordonsförare/Nivellör” till rekrytering@vrtrack.se.

För mer information kontakta

Jonas Flyckt, Produktions & planeringschef Strategiska Maskiner, Tel: 072-507 24 43

Hemmet

VR Track

Ansök senast 2018-05-31


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp