VALT JOBB

MÄT tekniker/ingenjör till Strukton Rail


Ansök här

Nya kollegor till Stockholm & Malmö!

Arbetar du som spårmätare eller ingenjör idag och är redo för nästa steg i karriären? Eller arbetar du med mät inom bygg/anläggning eller som lantmätare och vill utvecklas i en ny spännande bransch?  

MÄT avdelningen på Strukton Rail är inne i en expansiv fas och söker nu förstärkning bl.a. till ett nytt projekt som ger dig chansen att vara delaktig i hela processen och alla järnvägsspecifika moment inom MÄT. Mätningsuppdragen kommer att vara i form av drift- och underhåll men även i projektform både internt och externt.
Ett perfekt tillfälle att lära sig allt om mätning inom järnväg! 
 
Arbetsbeskrivning:
Du kommer att arbeta tillsammans med avdelningens nuvarande mätare, där du ansvarar för mätningsuppdrag från ”ax till limpa”. Tjänsten avser heltidsanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde där möjlighet finns att arbete i hela landet. Arbete på nätter och helger, resor samt ligga ute och jobba under både korta och långa perioder förekommer. Kan även förekomma perioder då du få arbeta 7dagar och är ledig 7dagar.  
 
Vi erbjuder: 
Hos någon av våra härliga arbetsledare får du arbeta i ett team som värderar ett gott sinne för humor och som har ett starkt driv att få saker gjorda effektivt och noggrant. Ett team med hög dokumenterad kompetens och lång erfarenhet inom spår och järnvägsmätning, men även inom bygg– och anläggningsbranschen. På MÄT avdelningen är vår vision är att ligga i framkant när det gäller geodetisk mätningsteknik, och för att upprätthålla samt bredda vår kompetens satsar vi mycket på personalutveckling. 
 
Som anställd på Strukton Rail blir du delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt att du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.  
 
Vi söker dig som har: 
- Relevant YH-utbildning inom mätteknik alt. relevant ingenjörsutbildning 3år, eller längre. 
- Arbetserfarenhet av mätning inom bygg, anläggning eller lantmäteri. 
- Arbetat med program för geodetisk mätning, såsom Topocad eller SBG Geo samt tidigare arbetat med mätningsinstrument från Leica (eller liknade], t.ex. totalstation, GNSS, avvägare eller laserscanner. 
- Körkort B samt goda kunskaper i Svenska är ett krav.  
 
Vi ser det som meriterande om du har: 
- Utbildning och/eller erfarenhet från mätning inom spår/järnväg. 
- Mätbehörighet kat 1 eller 2 på Trafikverkets anläggningar. 
- Basävista. 
 
För allt arbete i säkerhetstjänst krävs att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven. För mer information kring dessa, se: http://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/ 
 
Vi sätter kunden i focus och jobbar med ständig förbättring för att se till att våra kunder blir nöjda. Därför ser vi att du tar ansvar för din uppgift och med enkel handledning kan utföra projekt på egen hand. Du är metodisk och ser till att arbetsuppgifterna utförs i ”rätt” ordning, och kan hantera snabba förändringar samt anpassa dig efter situationen ute i trafikerade spår.  
Du ansvarar för att resultatet i fält blir noggrant utfört och är självgående. 
 
Start: Omgående. 
Omfattning: Heltid. 
Plats: Stockholm eller Malmö. 
Kontakt vid frågor: Mimmi Nilsson, arbetsledare, mimmi.nilsson@strukton.se
 
Välkommen med din ansökan! 
 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Stockholm och Malmö

Strukton

Ansök senast 2018-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp