VALT JOBB

Mätningstekniker/mätningsingenjör - Sommarjobb


Ansök här

 

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor.

Strukton söker mätningstekniker/mätningsingenjör för sommarjobb till Stockholm  
Vill du få möjligheten att pröva dina teoretiska kunskaper i praktiken och öka din erfarenhet inom geodetisk mätning? Sök sommarjobb på Strukton Rails mätningsavdelning!  
 
Arbetsbeskrivning  
Du kommer med god handledning få utföra inmätning, utsättning och avvägning i Stockholms tunnelbana och i Roslagsbanans anläggningar samt möjlighet att arbeta i projekt utanför Stockholm på Trafikverkets banor. Du kommer även att beräkna, analysera och sammanställa mätdata.  
 
Vem är du?  
Vi ser att du har en klar eller pågående eftergymnasial utbildning inom mätningsteknik. Du behöver ha B-körkort och på grund av säkerhetskrav behärska svenska i både tal och skrift.  
 
Meriterande är om du har arbetat inom mätningsteknik/byggindustrin tidigare. Det är även meriterande om du har arbetat med program för geodetisk mätning, såsom SBG Geo eller Topocad samt tidigare arbetat med mätningsinstrument från Leica, t.ex. Totalstation, GNSS, Avvägare eller Laserscanner.  
 
Tidsperiod  
Juni till augusti.  
 
Placeringsort  
Stockholm.  
 
För mer information om tjänsten, kontakta Strukton MÄT, struktonmat@strukton.se.  
 
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.  
 
Välkommen in med din ansökan!  
 OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Strukton

Ansök senast 2018-08-30 12:00:00 AM


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp