VALT JOBB

Mätningstekniker/utsättare till Strukton MÄT


Ansök här

Strukton Mät växer och söker förstärkning!       
Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor. 
Strukton Rail är inne i en expansiv fas och behovet av att utföra mätningstjänster ökar inom företaget. Strukton MÄT behöver förstärkning för att klara av de interna behoven och de ställda kraven som våra beställare kräver. Därför söker vi nu två tekniker som vill jobba och utvecklas tillsammans med oss! 
 
Tjänsten avser heltidsanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde. Ni kommer att i första hand utföra mätningsuppdrag mot Stockholm Läns Landsting (SLL) som är Regionens största kund. Mätningsuppdragen kommer att vara i form av drift- och underhåll men även i projektform både internt och externt. Du kommer att arbeta tillsammans med avdelningens nuvarande mätare, där du ansvarar för mätningsuppdrag ”från start till slut”. Du kommer även att i grupp utföra större projekt med en mätningsansvarig på trafikverkets anläggningar.
 
Då Strukton Rail är verksamma över hela Sverige och stora delar av Europa, finns möjligheten att arbeta i hela verksamhetsområdet. Inom mätningsgruppen arbetar du även nätter och helger.
 
Vi söker dig som har:
• Relevant utbildning inom spår/järnväg.
• Erfarenhet att jobba inom Tunnelbanan och Roslagsbanan.
• Körkort B.
• SLL:s spårbehörighet, på minst kat 19.
• Goda kunskaper i Svenska och Engelska.
 
Vi sätter kunden i focus och jobbar med ständig förbättring för att se till att våra kunder blir nöjda. Därför ser vi att du tar ansvar för din uppgift och med enkel handledning kan utföra projekt på egen hand. Du är metodisk och ser till att arbetsuppgifterna utförs i ”rätt” ordning. Du kan hantera snabba förändringar under projektets gång samtidigt som du ansvarar för att resultatet i fält blir noggrant utfört.
 
Varför Strukton MÄT? 
Strukton Rail:s mätningsavdelning har hög dokumenterad kompetens och lång erfarenhet inom spår - och järnvägsmätning, men även av mätning inom bygg – och anläggningsbranschen. Vi har de behörigheter som myndigheter kräver och rekommendationer för att utföra och ansvara alla typer av geodetiska mätningsuppdrag. För att upprätthålla och breda kompetensen inom mätningsteknik kommer avdelningen att satsa mycket på personalutveckling för att på bästa möjliga sätt bemöta framtida krav.
Vi har visionen att ligga i framkant när det gäller geodetisk mätningsteknik.  
För allt arbete i säkerhetstjänst krävs att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven.
 
Start: Omgående 
Omfattning: Heltid 
Plats: Strukton MÄT (Region Stockholm) 
Kontakt vid frågor: Magnus Stenberg, Platschef, tel. 0104805401
 
Intresserad? Vi går igenom ansökningarna löpande. Skicka därför in din ansökan omgående.
 
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Stockholm

Strukton

Ansök senast 2018-06-29T21:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp