VALT JOBB

Mättekniker


Ansök här

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.
Är du en noggrann och driven mättekniker med stort säkerhetstänk? Då är du Infranords framtida medarbetare på region norra.

Arbetsuppgifter:

Som mättekniker på Infranord arbetar du i huvudsak med fält- och beräkningsarbete vid etablering av anslutningsnät i plan och höjd, inmätning för projektering och utsättning.
Vi använder totalstationer, GPS-utrustning och avvägningsinstrument av fabrikaten Leica och Geodimeter.

Som mättekniker på Infranord ansvarar du för att:

  • Säkerställa hög kvalitet i det arbete du gör
  • Efterleva god affärsetik i mötet med kunder
  • Vara en god förebild som bidrar till en bra arbetsmiljö där alla respekteras för den de är
  • Ansvara för att hantera och korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet
  • Säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag

Som Mätteknikerpå Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet.

Vi lägger stor vikt vid din flexibilitet eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer.
Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.

Kvalifikationer:

Du är utbildad mättekniker, nyutexaminerad eller erfaren. Mätningsuppdragen är både interna och externa och du kommer oftast att arbeta i små självständiga team med stor möjlighet att påverka arbetets utformning.
Därför måste du vara flexibel, ha en god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt.Du ska vara nyfiken, initiativrik och beredd att ta tag i alla förekommande uppgifter, vilket ibland också kan innebära fysiskt krävande arbeten.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att du är uppmärksam och noggrann och sätter säkerhet främst. Du har även vana att planera, genomföra och följa upp samt att säkerställa leverans i enlighet med satta mål och tidsramar.

Många arbetsuppgifter kräver god fysik och en godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst genomförs innan beslut om anställning fattas. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

Kontaktpersoner:
Platschef Jarmo Hanni 0706-798 6702
Arbetsledare Michael Persson 070-585 2658
Fackliga kontaktpersoner
Seko Håkan Englund 070-762 3450
SACO-TJ Thomas Strömberg 076-115 0302
ST Anna-Karin Westman 070-663 6057
Ledarna Peter Mattsson 070-724 1138

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden. 

Sundbyberg

Infranord

Ansök senast 2018-11-18


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp