VALT JOBB

Medarbetare till förråd och inköp


Ansök här

Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 69 gula färjor genomför årligen 22 miljoner personresor och 12 miljoner fordonstransporter. Åtta av tio resande är nöjda med färjeresan. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 38 färjeleder i det allmänna vägnätet samt tre leder på uppdrag av kommunala trafikhuvudmän. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till sju isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm, vi är knappt 500 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 740 miljoner kronor.

Vill du arbeta i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Trafikverkets färjerederi är Sveriges största rederi. Verksamheten drivs i bolagsliknande form, som en resultatenhet i verket. De 70 vägfärjorna genomför årligen 22 miljoner personresor och 13 miljoner fordonstransporter. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 38 färjeleder i det allmänna vägnätet samt tre leder på uppdrag av kommunala trafikhuvudmän. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till sju isvägar. Färjerederiet ligger i framkant med en tekniskt kvalificerad och digitaliserad arbetsplats.

Att vara en pålitlig och professionell leverantör av varvstjänster och att utveckla verksamheten efter kundernas önskemål, det är huvudinriktningen för Fridhems varv. Vi erbjuder i första hand våra tjänster till statliga rederier. Vår mångåriga erfarenhet av underhållsarbeten på vägfärjorna har gett en säker specialistkompetens inom en rad marintekniska områden. Fridhems varv är en fristående enhet inom Färjerederiets verksamhet och drivs i bolagsliknande form. Varvet har sin verksamhet i Lysekil, på Härke slip vid Storsjön i Jämtland samt i Huskvarna docka.

Vill du arbeta med spännande arbetsuppgifter i en vacker marin miljö? Brinner du för god service? Är du organiserad, gillar administration och planering? Då är detta rätt tjänst för dig.

På Fridhems varv i Lysekil finns en rad olika arbetsuppgifter såsom plåtarbeten, svetsning, målning, elarbeten och motorreparationer.
Den här tjänsten, inom förråd och inköp förser produktionen med reservdelar och olika förbrukningsdetaljer. Vi har ett eget lager som du ansvarar för, vilket innebär att hålla ordning på våra egna lagerhållna artiklar men även de vi lagrar för våra kunder.  En stor del av arbetet innebär att hjälpa och förse Färjerederiets leder med delar och artiklar, antingen från vårt eget lager, eller avropat från våra leverantörer. Vidare ingår även inköp/avrop, fakturaarbete, inkommande och utgående gods i tjänsten.

Vi söker dig som

  • har minst en avslutad gymnasieutbildning med relevant inriktning
  • har erfarenhet av lager/förråd eller butik
  • har erfarenhet av inköp och beställningar
  • har arbetat med Excel och lager-/förrådsprogram
  • självständigt kan se och lösa problem
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska

    Det är meriterande om du har truckkort och vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. 

Lysekil

Trafikverket

Ansök senast 2018-12-19


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp