VALT JOBB

Planerare Borlänge


Ansök här

Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder. 300 medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.  Sedan november 2016 är även GB Railfreight en del av Hector Rail Group. För mer information om GB Railfreight, besök gärna: http://www.gbrailfreight.com/  

Hector Rail söker nu en Planerare till Borlänge 

Redo för en ny utmaning?

Har du en relevant erfarenhet inom planering och trivs i en expansiv och föränderlig miljö? Är du lösningsorienterad och noggrann samt har en god ekonomisk och logistisk förståelse? Är du en modig och driven person som har förmåga att positivt påverka och övertyga andra? Söker du ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö?

Då ska du läsa vidare!

Hur ser rollen ut?

Som planerare på Hector Rail ansvarar du att planlägga och utveckla lång- och kortsiktig produktion av våra kundkontrakt med fokus på säkerhet, kvalitet, effektivitet och god service. Samtidigt ansvarar du för att planera personalen enligt uppsatta mål och riktlinjer – att se till att ha rätt person på rätt tåg och att planeringen är jämnfördelad och effektiv.

I rollen ingår det bland annat uppgifter som:

  • Produktionsplanering lång sikt (inför kommande trafikeringsår)
  • Utveckla produktionen av befintligt kundkontrakt utifrån uppsatta mål
  • Produktionsanpassa planen utifrån inkomna förändringar (kundinitierade, externa faktorer, etc.)
  • Prognosticera och planera bemanningen på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt
  • Planering av personal enligt turförteckning och interna planeringsprocesser samt lagar, regler och kollektivavtal.
  • Planering av lok och vagnsnyttjande
  • Daglig kontakt med externa aktörer förekommer
  • Bidra till att utveckla nya arbetssätt och arbeta med ständiga förbättringar

Vem är du? 

Du är en driven person som är självgående, noggrann, analytisk och strukturerad, du har en god ekonomisk förståelse samt förmåga att fördela resurser på ett effektivt och affärsmässigt sätt.

Vi söker dig som har minst 3 årig gymnasialutbildning (högskoleutbildning i logistik är meriterande) samt erfarenhet av komplex planering och planeringssystem helst inom järnvägsdrift. Du har en god datavana samt mycket goda kunskaper i Officepaketet, kunskaper i SharePoint och/eller personalplaneringsystem såsom APS eller Aprixon Echo är meriterande.

I rollen behöver du förutom svenska, kunna vara bekväm med att kommunicera på engelska, både muntligt och skriftligt. Grundkunskaper i tyska, danska eller norska är meriterande. 

Maila din ansökan till: job@hectorrail.com ange “planerare” i ämnesraden.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Borlänge

Hector Rail

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsentreprenörerna. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp