VALT JOBB

Platschef (1)


Ansök här

Järnvägsbranschen är under stark tillväxt och likaså Rosenqvist Entreprenad AB. Vi behöver därmed förstärka vår organisation med en Platschef som vill vara med i vårt affärsmässiga och innovativa team.

Arbetsuppgifter

I rollen som Platschef leder och driver du arbetet i ett flertal pågående projekt.

Du ansvarar för planering, produktionsstyrning och ekonomi i projektet. Utvecklar och leder teamet på arbetsplatsen och tar helhetsansvar för att ni tillsammans genomför ett projekt med hög kvalitet och nöjd kund. Du ansvarar för uppföljning av projektets tidsplan, är ansvarig för kvalitet- och arbetsmiljö, ansvarar för resursplanering samt kontakt med beställare.

Som Platschef ansvarar du för att projektinköp planeras, fördelas och genomförs i enlighet med gällande rutiner och i samråd med överordnad chef medverka vid upphandling av underentreprenörer och leverantörer. Du ansvarar för att, attestera tidrapporter och upprätta underlag för fakturering och löner. Du ansvarar för förhandlingar om uppmätningar och tilläggsarbeten gentemot beställaren.

Du rapporterar till Arbetschefen.

Kvalifikationer

Den Platschef vi söker ska vara en god ledare, god erfarenhet av projektledning och bra på att skapa långsiktiga kundrelationer. Du är gymnasieingenjör eller har motsvarande teoretiska kunskap alternativt har flerårig praktisk erfarenhet från att leda produktion inom området. Du bör vara väl insatt i entreprenadjuridik och behärska Microsoft Office inkl. Project.

Som person är du strukturerad, lösningsorienterad, affärsinriktad och en god ledare som har förmåga att skapa ett starkt team som levererar projekt i tid, med beaktande av kvalitet och arbetsmiljö. Som ledare är du tydlig, och kan delegera ansvar, men är samtidigt beredd att aktivt stötta dina medarbetar ute på arbetsplatsen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med klart definierat ansvar och befogenheter. Tydliga värderingar, kompetenta medarbetare och stor möjlighet att påverka och utveckla verksamheten.

Rosenqvist Entreprenad AB är ett entreprenadföretag som sedan starten 1985 utför kvalificerade entreprenader inom järnväg. Vårt arbete utgår från kund och kännetecknas av ett högt servicetänk. För närvarande är vi engagerade i flera intressanta projekt i Stockholm och Mälardalen. Företagets kontor ligger i Vallentuna. Vi är f n 50 anställda och omsätter drygt 180 Mkr.

Låter det intressant skickar du din ansökan till information@rosenqvistentreprenad.se eller ringer företagets arbetschef Morgan Öberg 070-385 97 50

För mer info se: www.rosenqvistentreprenad.se

Stockholm, Mälardalen

Rosenqvist Entreprenad AB

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsentreprenörerna. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp