VALT JOBB

Platschef sökes till Citybanan och Stockholm Mitt!


Ansök här

Strukton Rail söker Platschef till Citybanan och Stockholm Mitt. 
 
Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland, Italien,m Australien, USA och Saudi Arabien. Strukton Rail har i Sverige 850 medarbetare och omsätter ca 2,5miljarder kronor.
 
Strukton Rail är inne i ett spännande skede och söker just nu två platschefer, en till vårt kontrakt för Stockholm mitt och en för Citybanan. Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär så har du nu i rollen som platschef hos oss möjlighet att tillsammans med vår Contract manager, leda vårt team av arbetsledare, administratörer och tekniker för att säkerställa vår leverans i en Sveriges tätast trafikerade järnvägsanläggningar. 
 
Om rollen               
 I rollen som platschef kommer du framförallt att fokusera på att leda, styra och prioritera produktionen och dess personal.  
 
Du kommer till exempel att:   
  • Styra, leda och prioritera all produktion oavsett teknikområde (Bana, El och Signal)   
  • Framtagning och uppföljning av underhållsplan, produktionstidplan och resursplanering  
  • Framtagning och uppföljning av budget och prognos   
  • Ansvara för att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner är framtagna och efterlevs   
  • Tillse att det systematiska arbetsmiljöarbetet är väl fungerande på arbetsplatserna   
  • Genomföra skyddsronder för att inventera arbetsmiljörisker   
  • Följa upp att underställda arbetsledare arbetar i enlighet med fastställda mål och Struktons processer   
  • Kompetensutveckla, informera och motivera underställda samt genomföra utvecklingssamtal, informationsträffar etc.   
 
Vem är du?  
Om du är noggrann och affärsdriven med en vana att arbeta med komplex problemlösning och mycket utåtriktade kontakter kommer du att trivas i denna roll. Du är en person som ser vikten av att kvalitets- och miljösäkra redan vid planering av projekt, men du ser inte bara risker utan även möjligheter, både i planeringsskedet och under projektets gång. Rollen ställer höga krav på din planeringsförmåga och att du noggrant och effektivt planerar och prioriterar dina aktiviteter.  
 
Du samarbetar bra med andra människor och förhåller dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Som person är du utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du skapar dagligen kontakter och underhåller relationer. Meriterande om du har erfarenhet ifrån järnväg.  
 
Vem söker vi?  
För att lyckas i rollen ser vi att du har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet som bedöms som relevant för rollen. Du har ett stort intresse för ledarskap och triggas av att få människor att sträva mot samma mål. Du har tidigare haft en roll där du fått arbeta med ett övergripande ansvar för projektets resultat, både tekniskt, ekonomiskt och tidsmässigt. Då du hanterar våra kontrakt och frågor kring dessa dagligen ser vi att du behöver ha en god kännedom om entreprenadjuridiken.  
 
Som person söker vi dig som är en ödmjuk lagspelare. Du är samlad och har förmågan att planera samt organisera arbetet för dig själv och dina medarbetare. Tidigare ledarerfarenhet är mycket meriterande.   
 
Flytande svenska i både tal och skrift är också en förutsättning för att lyckas i rollen och krävs av säkerhetsskäl på Strukton. Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg, och ha B-körkort. 
 
Start: Omgående eller enligt överenskommelse    
Omfattning: Heltid    
Plats: Region Öst med placering i Tomteboda 
Sista ansökningsdag: 2018-10-15 
 
Kontakt för frågor gällande tjänsten: Daniel Liljegren, biträdande regionchef, 010-480 54 58 och Maria Naartijärvi, rekryteringskonsult, 072-593 44 65 
 
RÄLS består av värdeorden Respekt, Ärlighet, Lita på och Säkerhet. Värdegrunden gäller stort och smått. Den ska genomsyra hela vår verksamhet och inkluderar allt ifrån vår respekt för miljön och en god balans mellan arbete och fritid, till att vi jobbar säkert, är affärsmässiga och håller vad vi lovar i relationen till kunder och omvärld 
 
Välkommen med din ansökan! 
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack! 

Tomteboda

Strukton

Ansök senast 2018-10-15T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp