VALT JOBB

Platschefer El resp. Signal till Stockholms Lokalbanor


Ansök här

Strukton Rail söker 2st Platschefer med Gruppchefsfunktion El resp. Signal
Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland, Italien,m Australien, USA och Saudi Arabien. Strukton Rail har i Sverige 850 medarbetare och omsätter ca 2,5miljarder kronor.
Hos oss får du möjlighet att ingå i en grupp som sätter en ära i att inte göra saker som de alltid har gjort. Teamet för Stockholm lokalbanor är ett sammansvetsat gäng, där vi utbyter åsikter och tankar fritt med varandra och alltid strävar efter att alla skall kunna vara sig själva. Nu ska vårt härliga team växa ytterligare och utökas med två Platschefer med Gruppchefsfunktion med övergripande ansvar för varsitt teknikområde: El respektive Signalteknik!  
 
Om rollen  
Som gruppchef är du ansvarig för genomförande av tilldelat kontrakt i enlighet med företagets affärsstrategi, processer och värdegrund. Vi söker två personer som kommer ansvara för ett specifikt tilldelat teknikområde och arbeta med anbudsarbeten samt att leda och följa upp projekten för våra kontrakt på Lidingöbanan och Spårväg City. Du arbetar med projektets tidsplan, leveransplan och resursplan samt uppföljning av intäkter och kostnader. 
 
I rollen ansvarar du för teknikområdets produktionseffektivitet, beläggningsgrad och nyckeltalsuppföljning. Du kommer även ansvara för kundkontakten och medverkar bl.a. i förvaltningsmöten med kunden. Arbete på nätter och helger kan förekomma.  
 
Vem är du?  
Om du är noggrann och affärsdriven med en vana att arbeta med komplex problemlösning och mycket utåtriktade kontakter kommer du att trivas i denna roll! Du är en person som ser vikten av att kvalitets- och miljösäkra inom ditt teknikområde redan vid planeringen av ett projekt. Rollen ställer höga krav på din planeringsförmåga, att du noggrant och effektiv samt att du förhåller dig till samarbetspartners och kunder på ett lyhört och smidigt sätt. 
 
Vem söker vi?  
Då du hanterar ett specifikt teknikområde inom våra kontrakt, och frågor kring dessa dagligen, ser vi att du har utbildning eller motsvarande som bedöms relevant inom teknikområde El respektive Signalteknik. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort intresse för ledarskap och triggas av att få människor att sträva mot samma mål. Du har tidigare haft en roll där du fått arbeta med ett övergripande ansvar för projektresultat, både tekniskt, ekonomiskt och tidsmässigt. Vi ser även att du har en god kännedom om entreprenadjuridik.  
 
Som person söker vi dig som är en ödmjuk lagspelare. Du är samlad och har förmågan att planera samt organisera arbetet för dig själv och dina medarbetare. Tidigare ledarerfarenhet är mycket meriterande.  
 
Flytande svenska i både tal och skrift är också en förutsättning för att lyckas i rollen och krävs av säkerhetsskäl på Strukton. Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg, och ha B-körkort. 
 
RÄLS är Strukton Rails värdegrund. Den beskriver vad Strukton står för, hur vi vill arbeta och bemöta medarbetare, kunder och omvärld. RÄLS består av värdeorden Respekt, Ärlighet, Lita på och Säkerhet. Värdegrunden gäller stort och smått. Den ska genomsyra hela vår verksamhet och inkluderar allt ifrån vår respekt för miljön och en god balans mellan arbete och fritid, till att vi jobbar säkert, är affärsmässiga och håller vad vi lovar i relationen till kunder och omvärld. Genom att arbeta enligt RÄLS vill vi på Strukton skapa en bra arbetsmiljö för våra anställda, vara en pålitlig leverantör, en god beställare och bidra till punktliga och trygga järnvägstransporter för människor och gods.  
 
Ansökan: 
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så passa på och skicka din ansökan redan idag! Vid frågor angående tjänsten i sig vänligen kontakta Arbetschef Lukas Lybeck Sköld, lukas.skold@strukton.se tel: 076-115 24 07.
 
Välkommen med din ansökan! 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Stockholm

Strukton

Ansök senast 2018-06-29T21:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp