VALT JOBB

Projektadministratör Mälarbanan


Ansök här

Verksamhetsområde Stora Projekt ansvarar för att upphandla och genomföra Sveriges allra största och mest komplexa infrastrukturprojekt. Som en av landets - och därmed Nordens - största byggherrar och beställare bidrar vi till samhällsutvecklingen på ett påtagligt sätt, såväl i planeringsskedet som i byggskedet. Vi sätter stort fokus på att slutföra våra projekt i tid, till rätt kostnad och med förväntat innehåll. Några av våra största projekt just nu är införandet av tågtrafikstyrningssystemet ERTMS samt investeringsprojekten E4 Förbifart Stockholm, Ostlänken och Västlänken.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområdena Investering och Stora Projekt arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Hos oss får du en unik möjlighet, med stort eget ansvar, att kunna jobba med såväl mindre investeringsprojekt som med mångmiljardbyggen. Alla projekt har sin komplexitet, sina utmaningar och sina intressenter, svenska eller internationella. Genom våra affärer och i samverkan med andra kan vi, som en ledande beställare, också påverka branschen och utvecklingen av hållbara lösningar och smart infrastruktur. Du arbetar i en miljö som kännetecknas av en mix av bakgrunder, kunskaper och erfarenheter. Vi är öppna för nya idéer och perspektiv - och inspirerar varandra till bra prestationer. Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Tjänsten innebär att jobba som projektadministratör på projekt Mälarbanan med huvudansvar för administrationen inom delprojekt Sundbyberg-Solna. Projekt Mälarbanan innebär en om- och utbyggnad av dagens dubbelspårsjärnväg till en fyrspårig på sträckan Kallhäll - Tomteboda, delprojekt Sundbyberg-Solna ansvarar för planarbete och anläggningsarbete inom Sundbyberg och Solna.

Som administratör har du en viktig roll i att bistå delprojektet med administrativt arbete och stötta i projektarbetet. Du kommer att ha en stor variation och bredd i uppgifterna. I arbetsuppgifterna ingår vanligt förekommande kontorsuppgifter, t.ex. förbereda och boka möten, föra minnesanteckningar, hantera fakturor, ansvara för diarieföring och dokumenthantering, hantera arbetskläder, förberedelse för nya medarbetare inom delprojektet m.m.

Din placering är vid projekt Mälarbanans projektkontor i Solna Business Park.

Vi söker dig som:

-har gymnasieexamen med inriktning administration, ekonomi eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig

-har erfarenhet av liknande arbete

-har goda kunskaper i Officepaketet

-har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl i svenska som på engelska.

 

Meriterande är:

-erfarenhet av kontorsadministrativa system så som CDI, PPi, ProjectWise PDB/IDA, Agresso och fakturahantering

-erfarenhet av att ha arbetat som projektadministratör i en större organisation

 

Vi söker dig som är mån om att ge professionell service genom att du är lyhörd för din omvärld och bemöter andra med respekt. Du är initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter. Du har god förmåga att planera och strukturera. Du har ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sikt.  Du har god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. 

Intervjuer kommer att ske 30 oktober 2018 på Projekt Mälarbanans kontor, Sundbyberg.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. 

Sundbyberg

Trafikverket

Ansök senast 2018-10-21


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp