VALT JOBB

Projektadministratör till besiktningen - Sommarjobb


Ansök här

 

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor.

Strukton söker en projektadministratör åt besiktningen för sommarjobb i Stockholm! 
Vill du få möjligheten till ett spännande sommarjobb både ute i fält och administrativt inom Stockholms lokaltrafik? Välkommen att söka till Strukton Rails besiktningsavdelning!    
 
Arbetsbeskrivning:
Du kommer, under god handledning, hjälpa till när besiktningsmannen är ute i fält på SL´s anläggningar samt utföra vissa administrativa kontorstjänster.
 
Vem är du?  
Vi ser att du är flexibel, har god datavana, är  god lysnare och gillar att samarbeta i grupp. Att du har ett högt säkerhetstänkt är även en viktig egenskap. Vi söker dig som har utbildning via Nackademin, eller annan spårteknisk bakgrund. Vi söker dig om har körkort, och på grund av säkerhetskrav behöver du behärska svenska i både tal och skrift.
 
Tidsperiod:
2018-06-01 2018-08-31
  
Placeringsort:
Stockholm, Västberga. Resor kan förekomma.                         
 
 
För mer information om tjänsten, kontakta HR partner Madeleine Dolk Pilstam, Madeleine.dolkpilstam@strukton.se eller arbetledare Johan Höglund, Johan.hoglund@strukton.se
 
 
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.  
 
Välkommen in med din ansökan!  
 OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Stockholm, Västberg

Strukton

Ansök senast 2018-05-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp