VALT JOBB

Projektingenjör (6)


Ansök här

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Vill du arbeta som projektingenjör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling. Genom en blandning av traditionella, nya och innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Nu behöver vi stärka upp med nya medarbetare och kompetenser eftersom vi står inför många nya utmaningar. Vi vill få ännu bättre koll på vår anläggning, vi vill utveckla vår underhållsplanering och vi kommer att få fler komplexa och intressanta anläggningar att underhålla

Som projektingenjör har du ett otroligt viktigt arbete. Du arbetar tillsammans med våra projektledare inom underhåll av järnväg och ingår i ett team av olika kompetenser där du ansvarar för din del av analys, planering, genomförande och avslut inom våra kontrakt. Du tar bland annat ansvar för dokumenthantering, fakturahantering, projektplanering och möteshantering inom ditt område. Du medverkar med din kunskap som stödjande part vid möten med våra entreprenörer såväl som vid interna samarbeten.

I arbetsuppgifterna ingår också att medverka vid framtagning av beställningsunderlag vid upphandlingar av underhållskontrakt.

Vi söker dig som

  • har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning teknik
  • har erfarenhet och kunskap från drift och underhåll.
  • har erfarenhet av att ha arbetat som projektadministratör i en större organisation
  • har erfarenhet av att arbeta med projektekonomi
  • har goda kunskaper inom MS Office-paketet
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har vana att arbeta i projekt med koppling till arbete i spårmiljö
  • arbetat med Agresso

För att lyckas i rollen har du god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Du har god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du är initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter satm har har god förmåga att planera och strukturera. 

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. 

Skövde

Trafikverket

Ansök senast 2018-11-20


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp