VALT JOBB

Reparatör/Tågtekniker


Ansök här

Reparatör/Tågtekniker till Green Cargos verkstad i Boden

Green Cargos verkstad i Boden är en strategiskt viktig verkstad för Green Cargos trafik i Norrland. På Malmgatan 19 i Boden finns teamet på 4 personer varav en är produktionsledare. I Boden disponerar vi två spår och en Ford Ranger för fältservicearbeten. Verkstaden ingår i enheten Fordon och är en av enhetens fyra verkstäder som tillsammans sysselsätter ca 70 anställda. 

Om tjänsten

Som tågtekniker/reparatör på Green Cargo kan din arbetsdag innebära olika arbetsuppgifter. Det kan vara allt från enklare tillsyn och underhåll till tyngre underhåll eller mer avancerad felsökning och svetsning. Arbetet består i huvudsak av förebyggande och löpande underhåll, förbättringsarbete och reparationsarbete. Rapportering av arbetet samt status på lok och artikeluttag görs i fordons- och affärssystem, vilket innebär en del arbete med datorn.

Du arbetar huvudsakligen dagtid, men vid oförutsedda akuta situationer förekommer det behov av att arbeta även kväll och helg.

I din roll som tågtekniker/reparatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Avhjälpande och förebyggande underhåll på El-, Diesellok och vagnar
  • Reparation eller utbyte av trasiga komponenter
  • Fältservice hos kunder i ur- och skurförhållanden
  • Beredskapstjänstgöring kan förekomma
  • Viss utbildning både initialt och återkommande kommer att ske i Eskilstuna eller andra orter utanför stationeringsorten.

Din Profil

För att lyckas i denna tjänst är det viktigt att du har tåg-, fordon- eller verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från liknande arbete. Vidare ser vi att du är självgående i ditt arbete och har förmåga att ta egna initiativ. Naturligtvis har du även förmågan att samarbeta bra. Du har god planeringsförmåga, känsla för ansvar och du är kvalitetsmedveten i ditt arbete.

På grund av att arbetsdagen kan påverkas av oförutsedda situationer är det viktig att du är flexibel vad det gäller både arbetsuppgifter och arbetstider. Körkort B är ett krav.

Arbetsuppgifterna innebär daglig användning av dator, vilket innebär att datavana är en förutsättning till att lyckas med arbetet.

Förarbevis för lok är meriterande. Har du erfarenhet från reparationer inom fordonsunderhåll samt kunskaper inom el/elektronik, dieselmotorer och pneumatik är det meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en organisation där säkerhet är högt prioriterad. Som anställd på Green Cargo har du omfattande karriär- och utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Urvalsprocessen: sker löpande

Tillträde: enligt överenskommelse

Lön: enligt kollektivavtal

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verkstadschef Daniel Breisch på 070-324 22 06 daniel.breisch@greencargo.com eller Produktionsledare Lars-Göran Svensson 070-550 28 68 lars-goran.svensson2@greencargo.com

Sista ansökningsdag är 18 november, men var snabb med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Boden

Green Cargo

Ansök senast 2018-11-18


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp