VALT JOBB

Säkerhets-, risk-, och kvalitetssamordn/specialist (10)


Ansök här

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. Verksamhetsområde Stora Projekt ansvarar för att upphandla och genomföra Sveriges allra största och mest komplexa infrastrukturprojekt. Som en av landets - och därmed Nordens - största byggherrar och beställare bidrar vi till samhällsutvecklingen på ett påtagligt sätt, såväl i planeringsskedet som i byggskedet. Vi sätter stort fokus på att slutföra våra projekt i tid, till rätt kostnad och med förväntat innehåll. Några av våra största projekt just nu är införandet av tågtrafikstyrningssystemet ERTMS samt investeringsprojekten E4 Förbifart Stockholm, Ostlänken och Västlänken. Projekt Mälarbanan söker en kvalitetsspecialist. Så här säger en av våra medarbetare om arbetet: "Jag får vara med och utveckla vårt samhälle genom att bidra med min kompetens!"

Som specialist leder du kvalitetsarbetet och har ett nära samarbete med projektledningen i implementeringen av, och utbildning i, Trafikverkets ledningssystem och processer. Du jobbar brett i hela projektet med arbetsuppgifter som bland annat innebär framtagning av projektspecifikt arbetssätt och att deltar i kvalitetssäkring av förfrågningsunderlag. I arbetsuppgifterna ingår också att arbeta med leverantörsuppföljningar, tillämpningsuppföljning och interna revisioner, där du både planerar och leder genomförandet.
Organisatoriskt tillhör du avdelningen verksamhetsstyrning på Stora Projekt men du arbetar i projekt Mälarbanan, där du samarbetar med projektledning och andra specialister, några av dem är kvalitetsspecialister.

Vi söker dig som har högskoleutbildning exempelvis inom kvalitetsledning, projektledning eller management alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har minst några års arbetslivserfarenhet av kvalitetsarbete alternativt erfarenhet från projektledningsarbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet från anläggningsbranschen eller stora organisationer, samt om du har erfarenhet av beställarrollen. Det är också meriterande om du har erfarenhet av förändringsarbete, verksamhetsstyrning, ledningssystem och revisionsverksamhet (t.ex. leverantörsuppföljning).

Vi söker dig som är relationsbyggande och tycker om att samarbeta med många olika kollegor och externa partners. Du förväntas driva ditt arbete framåt genom ett självgående och strukturerat arbetssätt. Rollen som specialist passar dig som är pedagogisk och flexibel, eftersom du arbetar stödjande och styrande gentemot projektledningen i ett av Trafikverkets stora projekt.

Solna

Trafikverket

Ansök senast 2018-05-18


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsentreprenörerna. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp