VALT JOBB

Signaltekniker till Göteborg


Ansök här

 

Strukton Rail levererar infrastrukturlösningar för järnväg. Som Sveriges största privata järnvägsentreprenör bygger, driver och underhåller företaget spårsystem i Skandinavien. Strukton rustar även upp spåranläggningar, förser dem med kraftförsörjning och har digitala lösningar för besiktning, övervakning och annan teknologi för att underhålla spårsystemen långsiktigt och proaktivt. Genom sitt arbete vill Strukton bidra till samhällsnytta och till en säker och punktlig spårtrafik. I Sverige arbetar 950 anställda och har en omsättning på 2,6 miljarder kronor. Strukton rail ingår i en concern med 6500 anställda och verksamhet i fem länder i Europa samt i USA och Australien.
 
Vi söker nu signaltekniker till vårt underhållskontrakt i Göteborg.  
 
Som signaltekniker arbetar du med underhåll och felavhjälpning av järnvägens signalsystem.  
Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete på obekväm arbetstid förekommer och beredskap i hemmet kan förekomma.  
 
Krav:  
3-årigt el-gymnasium eller motsvarande el-utbildning  
Körkort B  
Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för allt arbete på järnvägen  
 
För allt arbete i säkerhetstjänst krävs även att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven.   
 
Meriterande: Grundläggande utbildning i signalteknik, SoS-Ledare, TSM A, E, L-skydd. SISÄ-behörighet samt ett par års yrkeserfarenhet inom teknikområdet.  
 
Personliga egenskaper  
För att passa in hos oss ställer du dig bakom vår värdegrund RÄLS, som står för Respekt, Ärlighet, Lita på samt att arbeta Säkert. Vi tror att du som söker är en problemlösare och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och gillar att arbeta med processen från början till slut. Du är självgående, lugn och stabil och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.  
 
Denna rekrytering hanteras av Uniflex och du kommer därav att i ett första skede kontaktas av dem om du blir aktuell för en intervju. Skicka in din ansökan omgående då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
För frågor kontaktar du Rebecka Holmström, konsultchef på Uniflex. Henne når du på
tfn: 0734-02 92 23  
 
Du skickar din ansökan via Uniflex hemsida www.Uniflex.se alt. via länken nedan:
 
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=41330
 
Se till att eventuella referenter som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.  
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; ras eller etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.  
 
 
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.  
 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Göteborg

Strukton

Ansök senast 2018-06-11T21:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp