VALT JOBB

Signaltekniker till Stockholm Syd (1)


Ansök här

Strukton Rail söker Signaltekniker till Södertälje!

 
Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland, Italien, Australien, USA och Saudi Arabien. Strukton Rail har i Sverige 950 medarbetare och omsätter ca 2,5 miljarder kronor. Läs mer om företaget på www.strukton.se
   
Är du signaltekniker och på jakt efter nya utmaningar?
Eller arbetar som elektriker idag och vill utvecklas inom en spännande och växande bransch?
Strukton Rail söker nu signaltekniker till Stockholm Syd och vårt drift- och underhållskontrakt med placering i Södertälje. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete på helger och nätter samt beredskap i hemmet förekommer.
 
Hos Abetsledare Hans Gustavsson blir du delaktig i ett drivet och sammanhållet gäng, som arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål.
Som anställd på Strukton Rail är du med och bidra till Stockholms infrastruktur och en punktligare och säkrare kollektivtrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi arbetar inte bara på spåren utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får även ta del av vår förmånsportal Benify, med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.
 
Vi söker dig som har:    
• 3-årigt El-gymnasium eller motsvarande el-utbildning.
• Vi ser att du arbetet några år som installationselektriker, med felsökning, larm, fiber etc.
• Körkort B.
• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för allt arbete på järnvägen.
 
Det är meriterande om du dessutom har:
• Grundläggande signalutbildning.
• Yrkeserfarenhet inom området signalteknik.
• SoS-Ledare, TSM A, E, L, S - skydd.
 
Påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet, så som SISÄ, är väldigt meriterande.
För att kunna arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. Spårbehörighet och säkerhetsutbildning för att få vistas på Järnvägen är meriterande men kan tillhandahållas av arbetsgivaren.
 
Personliga egenskaper  
Vi ser att du är en person som inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade arbetena i sin helhet. Du är självgående eller driven mot att snabbt lära dig nytt, och ser samarbete och att arbeta i grupp som en självklarhet för bra resultat. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.
 
Start: Omgående 
Omfattning: Heltid  
Plats: Region Öst, Södertälje.
 
 
För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Arbetsledare Hans gustavsson, Hans.Gustavsson@strukton.se eller tel: 010-4805725.
 
 
Passa på, ta första steget in i en ny karriär!
Välkommen med din ansökan!
 
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!   

Södertälje

Strukton

Ansök senast 2018-11-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp