VALT JOBB

Spårsvetsare och Spårtekniker


Ansök här

Anker AB är ledande i Sverige på att bygga och underhålla spårväg.

Vi har underhållsansvaret för Sveriges näst största spårvägsanläggning i Norrköping. Här har vi alltid personal som bygger och underhåller spår. I det avtalet ingår även ansvaret för kommunens hamn och industrispår samt flera industriers sidospår i och runt om Norrköping.

I Göteborg bygger och utför vi underhållsarbeten på både spårväg och järnväg, även här har vi underhållsansvar för bl.a. Sidospåren på Volvo.

Under hela 2018 kommer vi att fortsätta bygget med spår i Sveriges nya spårvägsstad Lund.

Vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas med utbildningar, handledning mm. 

Vi söker nu:

Spårsvetsare som är eller vill utveckla sig till spårsvetsare med termit, påsvets och form.

Spårtekniker med erfarenhet från spårbyggnation. Det är bra om du har gymnasieutbildning eller motsvarande från bygg, anläggning eller Industri med inriktning på svets. Körkort är ett krav. Du måste vara noggrann, högt kvalitetstänkande och framför allt ta säkerhetsarbetet på högsta allvar.

Du bör kunna arbeta på våra olika arbetsplatser runt om i landet. Våra arbeten inom Järnvägsbranschen kräver hög säkerhet och godkänt läkarintyg.

Vill du jobba med oss och hjälpa oss med samhällsutvecklingen för det mest miljövänliga transportsättet i städer och mellan städer och länder.

Gå in och läs mera om oss på www.ankerab.se

Skicka din anmälan till lena@ankerab.se

Enligt överenskommelse

Anker AB

Ansök senast


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp