VALT JOBB

Spårsvetsare till Göteborg


Ansök här

Strukton Rail levererar infrastrukturlösningar för järnväg. Som Sveriges största privata järnvägsentreprenör bygger, driver och underhåller företaget spårsystem i Skandinavien. Strukton rustar även upp spåranläggningar, förser dem med kraftförsörjning och har digitala lösningar för besiktning, övervakning och annan teknologi för att underhålla spårsystemen långsiktigt och proaktivt. Genom sitt arbete vill Strukton bidra till samhällsnytta och till en säker och punktlig spårtrafik. I Sverige arbetar 950 anställda och har en omsättning på 2,6 miljarder kronor. Strukton rail ingår i en concern med 6500 anställda och verksamhet i fem länder i Europa samt i USA och Australien.

Vi söker nu en spårsvetsare till vårt drift- och underhållskontrakt i Göteborg.
 
Som spårsvetsare arbetar du med pålägg & termit svets, men eftersom även andra uppgifter än renodlat svetsarbete förekommer ibland får du inte rädd för att ta i där det behövs. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete på obekväm arbetstid förekommer.  
 
Krav:  
Grundläggande utbildning i banteknik från Trafikverksskolan i Ängelholm eller Vansbro, alternativt annan likvärdig utbildning  
Giltigt certifikat inom minst en spårsvetsmetod, men vi ser gärna att du har fler certifikat  
Körkort B  
Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för allt arbete på järnvägen
 
För allt arbete i säkerhetstjänst krävs även att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven.
 
Meriterande: Är om du har tidigare arbetat som spårsvetsare eller gått påbyggnadsutbildningar inom området, C-körkort, Minst två års yrkeserfarenhet som svetsare.  
 
Personliga egenskaper  
För att passa in hos oss står du bakom våra värderingar RÄLS, som står för Respekt, Ärlighet, Lita på samt att du arbetar säkert. Vi tror att du som söker är en problemlösare och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och gillar att arbeta med processen från början till slut. Du är självgående, lugn och stabil och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.  
 
Denna rekrytering hanteras av Uniflex och du kommer därav att i ett första skede kontaktas av dem om du blir aktuell för en intervju. Skicka in din ansökan omgående då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  
 
För frågor kontaktar du Rebecka Holmström, konsultchef på Uniflex. Henne når du på  
 
tfn: 0734-02 92 23  
 
Du skickar in din ansökan via Uniflex hemsida www.Uniflex.se alternativt via länken nedan: 
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=41338
 
 
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.  

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Göteborg

Strukton

Ansök senast 2018-06-11T21:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp