VALT JOBB

Spårsvetsare till Region Syd


Ansök här

Spårsvetsare till Malmö

Är du spårsvetsare inom järnvägen och på jakt efter nya utmaningar? 
Eller arbetar du med svets inom bygg/anläggning och vill ta nästa steg i karriären? 
 
Strukton Rail söker nu drivna svetsare till Malmö. Arbetet omfattar främst vår verksamhet som jobbar med sidospår, dvs spår som ej tillhör trafikverket, ex. hamnar, kommuner, större industrier mm. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete på nattetid samt helgarbete och jour förekommer. 
 
Vi erbjuder:
Hos Arbetsledare Mattias blir du delaktig i ett drivet och sammansvetsat gäng med yrkeskunniga och erfarna kollegor. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till samhällsnyttan och Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 
 
Vi söker dig som har:
• Trafikverkets grundläggande utbildning i skarvsvetsning (formsvets), eller utbildad inom termitsvets med några års erfarenhet alt. flera års erfarenhet av svets inom bygg/anläggning. 
• Har goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen. 
• Har B-körkort, vi ser gärna att du även har C-körkort. 
 
Det är meriterande om du har:
• Utbildning och/eller erfarenhet av påläggsvetsning. 
• Giltig behörighet TSM eller SOS-ledare.  
 
För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf  
Personliga egenskaper:
Vi ser att du har en problemlösande förmåga samt trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och arbetar på tills projekt är avslutade. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser. 
 
Start: Omgående. 
Omfattning: Heltid.  
Plats: Region Syd och placering Malmö. 
 
För frågor om tjänsten vänligen kontakta Platschef Bo Bengtsson, bo.bengtsson@strukton.se 
 
Välkommen med din ansökan! 


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Malmö

Strukton

Ansök senast 2018-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se 

Pil upp