VALT JOBB

Nu söker vi Eltekniker till vårt nya kontrakt i Nyköping och Vingåker


Ansök här

Arbetar du som eltekniker inom järnväg och är redo för nya utmaningar? Eller är du erfaren elektriker inom högspänning och söker en ny spännande bransch?

Strukton Rail söker nu nya eltekniker till vårt drift- och underhållskontrakt på Stambanan, med placering i Vingåker och Nyköping. Arbetet omfattar såväl förebyggande underhållsåtgärder, t.ex. besiktning och service av kontaktledning, belysning, växelvärme etc., som akut felavhjälpning på och i spårområdet. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. 
Arbetet är förlagt båda dagtid och nattetid, beredskap i hemmet kan förekomma.

Vi erbjuder
Hos Platschef Mårten blir du delaktig i ett erfaret och engagerat gäng, och som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS:  Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 

Vi söker dig som har:
• 3-årig gymnasieutbildning, eller motsvarande, gärna inom el.
• Vidareutbildning inom järnväg, gärna TSM.
• Arbetat som elektriker inom järnväg 2-4år, alt. inom högspänning ca 5 år och uppåt.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, av säkerhetsskäl för på Trafikverkets anläggningar. 
• Körkort B.

Det är meriterande om du:
• Är förare av TSA, lifträlsbil, alt. kran eller skylift.
• Är kopplingsledare.
• Innehar C körkort.

Vi söker dig som du är förändringsvillig och noggrann i den dokumentation, i form av egenkontroller och felrapporter, som tjänsten kräver. Vi ser att du är ansvarstagande med god förmåga att t.ex. ta egna initiativ, jobba självständigt samt har öga för det lilla extra som kan behöva göras utöver. Du har ett coachande sätt och trivs att arbeta med, och stötta, andra.

Start: 1a Maj alt. 1a September. 
Omfattning: Heltid.   
Placering: Vingåker eller Nyköping.
Vid frågor gällande tjänsten: Platschef Mårten Wigh.
Marten.wigh@strukton.se 

Välkommen med din ansökan!

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack! 

Nyköping alt. Vingåker

Strukton

Ansök senast 2021-01-18T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp